24-25 Aprilie 2021 Eveniment in week-end-ul de Florii pe Balta Corata 1

“ Prinzi , nu prinzi, pleci cu peste de pe Balta Corata 1 “

Toata lumea pleaca garantat cu peste la sfarsitul partidei de pescuit !

In week-end-ul 24-25 aprilie pe Balta Corata 1 mancam peste , prindem peste , sau daca nu prindem peste , primim garantat peste , daca am achitat un bon de pescuit cu retinere de peste .

Pescarii care pescuiesc pe Balta Corata 1 in week-end-ul 24-25 aprilie 2021 , cei care achita bonul de acces la pescuit cu retinere de peste , si care nu prind sau nu retin nimic din pestele pescuit, primesc garantat la sfarsitul partidei , peste din speciile existente in balta, in functie de disponibilitate . Astfel incat , in week-end-ul de Florii ,  nimeni nu pleaca acasa cu juvelnicul gol, indiferent de norocul avut la pescuit !

Pescarii care prind si retin pestele pescuit in timpul partidei de pescuit, nu mai primesc peste la sfarsitul partidei , primesc cadouri promotionale din partea Administratiei.

In week-end-ul 24-25 aprilie, masa de pranz este inclusa gratuit in bonul de acces la pescuit , pentru toti participantii , atat pentru pescari, cat si pentru insotitorii lor.

Nu doar pasionatii de pescuit recreativ sunt invitati sa participe la eveniment. Orice vizitator in scop de agrement , oricine doreste sa ne viziteze si sa serveasca pe terasa restaurantului Balta Corata 1 masa de pranz , este bine venit. Prin achitarea taxei de agrement de 50 RON/persoana , orice vizitator in scop de agrement poate servi pranzul in week-end-ul de Florii pe terasa restaurantului Balta Corata 1 ( ciorba de peste , peste prajit cu mamaliga la ceaun si mujdei taranesc si desertul casei ) , se poate plimba cu bicicletele puse la dispozitia vizitatorilor in scop de agrement , poate face drumetii in padurile din jurul baltii sau poate parcurge in plimbare cei 5 km de drum din jurul baltii , sau se poate relaxa pe pontoanele plutitoare la o cafea. Copiii pana in 7 ani servesc gratis masa de pranz alaturi de parintii lor . Orice vizitator in scop de agrement , daca doreste ,  poate achizitiona peste contra cost de la Administratie.

Meniul de week-end , inclus garantat in bonul de acces la pescuit , atat pentru pescar , cat si pentru insotitor este compus din : ciorba de peste  , iar ca fel principal servim peste prajit cu mamaliga la ceaun si mujdei taranesc.

Pescuitul pe Balta Corata 1 se face cu respectarea Regulamentului postat pe www.baltacorata1.ro sau pe pagina de facebook si primit sub forma printata la inceputul partidei de pescuit.

Accesul la eveniment se face prin achitarea bonului de pescuit la inceputul partidei de pescuit . Taxa de pescuit pe Balta Corata 1 este 150 RON pentru 12h , cu retinere de 5 kg de peste. Pe un bon de pescuit pot veni si pescui 2 persoane adulte , cu respectarea limitelor impuse de Regulament pentru un bon de pescuit. Copiii pana in 15 ani pot veni si pescui gratis pe bonul pescarului fara a fi considerati insotitori.

Pescarii care achita un bon de pescuit C&R ( in regim “Prinde si elibereaza “ ) sunt de asemenea asteptati la eveniment . Daca doresc , pescarii de C&R , la sfarsitul partidei de pescuit , pot achizitiona contra cost pestele pus in vanzare de catre Administratie.

Pentru o buna organizare, toti pescarii participanti la eveniment , care doresc sa pescuiasca cu retinere de peste si doresc sa benefieze de oferta cu peste garantat , sunt rugati sa isi anunte prezenta pana cel tarziu in data de 23.04.2021. Confirmarea prezentei la eveniment se face prin mesaj pe email la baltacorata1@gmail.com sau prin mesaj / apel /whatsapp la numarul de telefon al Administratiei : 0723 659 709.

Oferta de peste  garantat in bonul de acces la pescuit cu retinere de peste este valabila doar pentru pescarii care isi confirma prezenta la eveniment prin mijloacele mentionate.

Accesul la eveniment in week-end-ul de Florii , se face liber , nu este nevoie de rezervare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here