10-11 Aprilie 2021 Eveniment de weekend pe Balta Corata 1 “ Pescuit de Primavara “

Participarea la eveniment se face cu achitarea bonului de acces la pescuit in regimul ales ( 150 RON/ cu retinere de 5 kg din pestele pescuit sau 100 RON/ fara retinere de peste . Pe un bon de pescuit pot pescui maximum 2 pescari adulti cu drepturi depline, in limitele bonului de pescuit. Copiii pana in 15 ani pot, de asemenea pescui gratis pe bonul pescarului pe Balta Corata 1 , fara sa fie considerati insotitori.

Masa de pranz este inclusa gratuit in bonul de acces la pescuit , atat pentru pescari, cat si pentru insotitorii lor. Se poate servi pe terasa restaurantului Balta Corata 1 de pe dig sau poate fi livrata de personalul baltii direct la locul de pescuit.

Meniu de pranz inclus gratuit in bonul de acces la pescuit in week-end-ul 10-11 aprilie :

  • Ciorba de peste
  • Gulas de vitel

Pescuitul pe Balta Corata 1 se face cu respectarea Regulamentului postat pe www.baltacorata1.ro sau pe pagina de facebook Balta Corata 1 .

Concurs amical intre participantii la eveniment : Cel mai mare peste pescuit in partidele de zi de sambata si duminica , din specia crap romanesc sau cteno , aduce pescarilor norocosi cate un set de pescuit cadou , compus din saltea de primire , spray dezinfectant si cantar. Intra in concurs automat orice peste din speciile amintite cu greutatea peste 5 kg. Pentru validarea rezultatului , pescarii trebuie sa anunte Administratia de indata ce au prins un exemplar mai mare , pentru a putea fi cantarit. Altfel , pescarii pot filma singuri cantarirea pestelui si eliberea lui pentru validare.

Copiii si doamnele insotitoare care nu pescuiesc , pot inchiria gratis biciclete de la Administratie pentru plimbari de agrement in jurul lacului.

Pentru o buna organizare, este de preferat ca participantii la eveniment sa isi anunte prezenta pana cel tarziu in data de 09.04.2021. Confirmarea prezentei la eveniment se face prin mesaj in comentarii sau in privat pe pagina de Facebook, pe email la baltacorata1@gmail.com sau prin mesaj / apel /whatsapp la numarul de telefon al Administratiei : 0723 659 709

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here