In week-end-ul de Paste , 1-3 Mai , petrecem romaneste la pescuit pe Balta Corata 1 !

Avem weekend prelungit in zilele de 1, 2 si 3 mai . Trei zile de relaxare , trei zile cu mancare gustoasa , cu meniu festiv , specific sarbatorilor pascale si bineinteles nu uitam sa sarbatorim si traditionalul 1 Mai , cum altfel decat cu mititei la gratar pentru toti cei prezenti !

Asadar pe 1, 2 si 3 Mai – sambata , duminica si luni ! avem masa de pranz inclusa in bonul de acces la pescuit sau in taxa de agrement ! Pregatim surprize gustoase pentru toti oaspetii nostri , cadouri, premiem capturi, organizam vanatoare de oua de ciocolata si surprize dulci pentru toti copiii aflati pe balta in ziua de duminica, ne distram la iarba verde , ne plimbam cu bicicletele, facem drumetii , si bineinteles … pescuim !!!

In weekend-ul de Paste si 1 Mai , ii invitam pe toti cei care nu au program si vor sa petreaca in natura , sa participe la evenimentul “ Peste, Paste si 1 Mai pe Balta Corata 1 “ !

Accesul la eveniment se face liber, nu este nevoie de rezervare, loc avem destul , se anunta timp frumos, tocmai bun de o plimbare !

Cei care nu pescuiesc , pot de asemenea sa ne viziteze , sa serveasca un pranz gustos pe malul apei, sa faca drumetii, plimbari cu bicicletele , sa se relaxeze la o cafea pe pontoanele plutitoare sau pe sezlonguri , totul inclus in taxa de agrement : 50 RON/persoana. Copiii pana in 14 ani au gratuitate , servesc pranzul alaturi de parintii lor si beneficiza de toate activitatile de agrement incluse in oferta evenimentului.

Avem meniu de sarbatoare , cu ciorba de miel si mititei la gratar , oua rosii si cozonac , totul inclus gratuit in bonul de acces la pescuit , atat pentru pescar, cat si pentru insotitor.
Taxa de pescuit pe Balta Corata de este detaliata pe site-ul www.baltacorata1.ro sau pe pagina noastra de Facebook @baltacorata : 150 RON taxa de pescuit cu retinere de 5 kg din pestele pescuit cu pranzul inclus pentru 2 persoane sau 100 RON fara retinere de peste ( pescuit in regim C&R) , de asemenea cu pranzul inclus pentru 2 persoane. Pe un bon de pescuit pot veni si pescui maximum 2 persoane adulte . Copiii pana in 15 ani pot veni si pescui gratis pe bonul pescarului, fara a fi considerati insotitori. Orice persoana adulta in plus peste limita celor 2 pescari de pe un bon de pescuit care viziteaza locatia noastra achita taxa de agrement daca nu pescuieste sau taxa de acces la pescuit daca doreste sa pescuiasca.

Masa de pranz este inclusa in taxa de acces la pescuit sau in taxa de agrement.
Pe un bon de pescuit pot veni si pescui maximum 2 persoane adulte si copiii pana in 14 ani. Orice persoana adulta in plus achita taxa de agrement.
Taxa de agrement se achita si de catre oaspetii nostri care ne viziteaza locatia strict pentru relaxare .
Taxa de acces la pescuit cu pranz inclus pentru 2 persoane : 100 RON/ in regim C&R sau 150 RON/cu retinere de 5 kg de peste.
Taxa de agrement cu pranz inclus si plimbari de agrement cu bicicletele : 50 RON/persoana. Copiii pana in 14 ani au gratuitate.

Avem biciclete pe care le punem gratuit la dispozitia copiilor si oaspetilor nostri care nu pescuiesc pentru plimbari de agrement in jurul lacului.
In duminica de Paste, pe 2 mai , punem la protap un berbecut pe care il vom servi exclusiv pe terasa restaurantului Balta Corata 1.
Nu doar pescarii sunt asteptati pe Balta Corata 1. Orice vizitator in scop de agrement , oricine doreste sa se bucure de o zi linistita in natura, pe malul Lacului Corata 1, sau doar de o iesire la pranz pentru cateva ore , cine doreste sa serveasca o mancare cu gust , gatita responsabil , dupa retete traditionale , numai din ingrediente proaspete , din ferma proprie , sau de la producatorii locali , cine doreste sa faca miscare in aer liber , intr-un mod placut si relaxant , plimbandu-se cu bicicletele pe care Administratia Lacului Corata 1 le pune la dispozitia vizitatorilor , sau cine doreste sa se relaxeze pentru cateva ore, dupa pranz , pe pontoane plutitoare amenajate cu tot confortul , este bine venit.
Taxa de agrement pentru vizitatorii baltii in scop de agrement ( care nu pescuiesc ) este de 50 RON/ persoana si include : meniul de pranz ( oua rosii, ciorba de miel , mititei la gratar sau berbecut la protap , pasca sau cozonac de casa la desert ) si plimbari cu bicicletele.
Avem concursuri amicale si cadouri promotionale pentru toti vizitatorii nostri :
In ziua de 1 mai , cel mai mare peste pescuit, din specia crap sau ten , cu greutatea peste 5 kg , va aduce pescarului norocos un voucher cadou cu o partida de pescuit gratis in regim C&R
Avem de asemenea cadouri promotionale de oferit pentru toti vizitatorii nostri.
In ziua de 2 mai , cel mai mare peste pescuit , din specia crap sau ten , cu greutatea peste 5 kg , va aduce pescarului norocos un voucher cadou cu o partida de pescuit in regim C&R

In duminica de Paste , vom organiza o vanatoare de oua de ciocolata pentru toti copiii aflati pe balta .

Accesul la evenimentul “ Peste, Paste si 1 Mai pe Balta Corata de “ se face liber , fara rezervare, prin achitarea taxei de acces la pescuit conform Regulamentului baltii , pentru cei care doresc sa pescuiasca , sau prin achitarea taxei de agrement, pentru oaspetii nostri care vin doar sa se relaxeze si sa serveasca masa de pranz .

Ce se serveste in weekend pe Balta Corata 1 :
SAMBATA, 1 MAI :
🍲 Ciorba de peste
🍣 Mititei la gratar ( Mici de Popesti, pentru cunoscatori 😉 )
🐓Oua rosii
🥮Cozonac
DUMINICA , 2 MAI si LUNI, 3 MAI
🍲Ciorba de miel
🍣Mititei la gratar
🍖Berbecut la protap cu mamaliga la ceaun si mujdei taranesc ( servit in ziua de Paste exclusiv pe terasa restaurantului Balta Corata 1 )
🐓Oua rosii
🥮Pasca sau Cozonac
Preparate proaspete , gatite cu grija si responsabilitate la restaurantul Balta Corata 1 , doar din ferma proprie sau de la producatorii locali, pregatite in cel mai transparent mod posibil , in fata clientilor , pe terasa restaurantului Corata 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here