Dragi pescari si iubitori de natura si de frumos ,

Daca ne-ati mai vizitat in acest sezon de pescuit  , sau ne-ati urmarit activitatea in mediul online , atunci v-ati obisnuit deja ca in fiecare week-end , pe Balta Corata 1 sa se gateasca cele mai gustoase preparate . Toate sunt oferite gratuit , incluse in bonul de acces la pescuit pentru pescari si insototitorii lor.

Pescuitul in regim Catch&Release ( prinde si elibereaza )

De curand am introdus pe Balta Corata 1 taxa de acces la pescuit in regim C&R ( prinde si elibereaza ) . Pentru a oferi pasionatilor de pescuit sportiv , care nu doresc sa retina pestele capturat  , posibilitatea de a pescui la noi pe balta in conditii corecte .

Balta Corata 1 are ca principala activitate cresterea intensiva a pestelui si apoi pescuitul sportiv . In acest context , populam constant , inclusiv cu pesti din specia crap romanesc de dimensiuni mari , +5 kg si +10kg . Speram asadar ca satisfactiile pe care le au pescarii nostri sa fie pe masura asteptarilor.

De curand , o astfel de populare s-a incheiat . Din nefericire pentru noi ,  doi pesti  +10kg  nu au rezistat transportului.  Asa ca au ajuns rapid in lada frigorifica de la restaurantul de pe Balta Corata 1. Si cum noua ne place intotdeauna sa vedem partea plina a paharului , am hotarat ca in week-end-ul ce se pregateste sa vina , ( 5-6 septembrie 2020 ) sa servim la pranz  cele doua exemplare de pesti din specia crap romanesc  .  Depunem toate eforturile sa bucuram vizitatorii nostri si in week-end-ul acesta cu cele mai delicoase preparate la masa de pranz.

Meniul de pranz in week-end-ul 5-6 septembrie

Asadar , meniul pentru week-end-ul 5-6 septembrie 2020 , inclus gratuit in bonul de acces la pescuit pentru pescari si insotitorii lor pe Balta Corata 1 va fi compus din celebra , deja , ciorba de peste si saramura de crap romanesc la rotisor ( piesa , 15 kg ) . Mancare este gatita cu grija , in aer liber , in cel mai traditional si pur stil romanesc , in cele mai igenice conditii , si este oferita cu responsabilitate doar in recipiente de unica folosinta . Se poate servi in siguranta , la terasa restaurantului Balta Corata 1 , de pe dig sau la locul de pescuit.

Pe aceia dintre dvs. care considera ofertele noastre potrivite pentru gusturile si asteptarile lor , pe cei care cauta intr-o iesire la pescuit o experienta frumoasa si relaxata , ii asteptam sa ne viziteze .

Va uram tuturor fire intinse si sa aveti parte numai de experiente senzationale la pescuit !

Cu prietenie ,

Balta Corata 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here