Taxe si regulament

Ne dorim ca vizita pe la noi sa fie cat mai placuta, relaxanta si cu spor!

Draga Pescarule,

Iti uram BUN VENIT pe Balta Corata 1!

Ne-am propus sa nu iti impunem reguli exagerate si rigide, de natura sa iti afecteze buna dispozitie, dar, pentru ca dorim sa mentinem acesta balta cat mai naturala si curata, si sa ne bucuram toti de o partida buna de pescuit, te rugam sa consulti Regulamentul de mai jos, pentru confortul tau, al nostru si al restul pescarilor de pe balta!

REGULAMENT BALTA CORATA 1

Taxa Acces pe Balta Corata 1 – 150 RON = 12 ORE – Pescarul poate pescui si retine 5 kg de peste.
Se pot retine de catre pescar exemplare  de peste din special CRAP, pana in 5 kg !
! Exemplarele de CRAP mai mari de 5 kg sau mai mici de 1 kg vor fi eliberate imediat in apa fara a fi ranite sau omorate.

Plantatul cu navomodelul (vaporasul) este INTERZIS !

1. Inainte de instalarea pe locul de pescuit pescarul va consulta prezentul regulament si va achita taxa corespunzatoare pentru pescuit numai in cazul in care ESTE DE ACORD cu aceste reguli! Taxa achitata nu se returneaza !
2. Este obligatoriu sa se pastreze bonul  oferit pana la parasirea baltii , in cazul unui control in care nu se poate dovedi ca s-a achitat taxa , pescarul este obligat sa paraseasca balta si sa elibereze in apa intreaga cantitate de peste retinut pana in momentul respectiv.
3. Fiecare pescar are dreptul sa fie insotit GRATIS de maxim 1 persoana din familie ( sotie , copil ) la partida de pescuit pe un singur bon. Insotitorul are dreptul pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, insa numai in dreptul locului pe care il ocupa pescarul! Pescarul poate avea GRATIS un numar nelimitat de insotitori in scop de agrement ( care nu pescuiesc) , insa numai in conditiile in care ocupa un singur loc de pescuit.
4. Pe toata durata partidei de pescuit, inclusiv la final, personalul baltii are dreptul sa controleze si sa cantareasca pestele capturat de pescari! Furtul de peste este infractiune si se pedepseste conform codului penal in vigoare.
5. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele din regulament, va fi scos imediat de pe bazin, dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pana in acel moment fara sa i se returneze taxa de pescuit.
6. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule (lansete sau undite), dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal)!
7. Numai capturile de CRAP care au greutatea cuprinsa intre 1kg-5kg pot fi retinute de catre cei care au achitat taxa! Capturile de CRAP care vor depasi 5 kg sau sub 1 kg vor fi eliberate in apa imediat ce au fost prinse, in stare vie si fara a fi ranite!
8. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat pentru pescuit! Este interzisa ocuparea simultana a mai multor locuri de pescuit in baza unui singur bon de pescuit. Un pescar poate ocupa circa 5 m pe mal.
9. Se interzice spalarea masinilor langa apa. De asemenea este interzisa circulatia cu barca sau cu orice alt mijloc de plutire pe luciul apei in zona locurilor de pescuit.
10. SCALDATUL ESTE INTERZIS !
11. Este PERMISA camparea GRATIS cu corturi sau rulote.
12. Este INTERZIS focul in iarba !!! Gratarul trebuie obligatoriu sa fie dotat cu picioare!
13. Este INTERZISA deversarea in lac a oricaror tipuri de lichide, substante sau mancare de natura a pune in pericol sanatatea pestilor sau de a crea dezechilibre ecologice.
14. Accesul pe balta cu animale de companie ESTE PERMIS si GRATIS in conditiile in care prezenta acestuia nu creeaza disconfort celorlati pescari!!!
15. Fiecare pescar se poate manifesta cum doreste, dar in limitele bunului simt de natura a nu deranja ceilalti pescari aflati pe balta.
16. Taierea arborilor sau a crengilor acestora este INTERZISA !
17. Pescarul are obligatia ca atat in timpul cat si la sfarsitul partidei de pescuit sa pastreze si sa lase locul curat (fara chistoace de tigari, coji de seminte, gunoi menajer, etc) !
18. Administratia Baltii Corata 1 isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii fara nici o explicatie.
19. Administratia este exonerata de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului.
20. Pescuitul pe timp de noapte pe Balta Corata 1 INTERZIS! Balta este deschisa vizitatorilor, in fiecare zi, intre 06:00 dimineata si 19:30 seara. Dupa aceasta ora, accesul pe balta, sub orice pretext, este INTERZIS.

Rezervari

Rezervari la numarul de  telefonul  0728 061 799 ( MESAJ , WAHTSAPP ), pe mail: baltacorata1@gmail.com sau in pagina noastra de Facebook  Balta Corata 1

PROGRAM : 06:00 – 19:30