Taxe si regulament

Ne dorim ca vizita pe la noi sa fie cat mai placuta, relaxanta si cu spor!

Draga Pescarule,

Iti uram BUN VENIT pe Balta Corata 1!

REGULAMENT BALTA CORATA 1

Taxa Acces pe Balta Corata 1 este  150 RON = 12 ORE – Pescarul poate pescui si retine 5 kg de CRAP , 10 KG CARAS si PLATICA NELIMITAT ! Pescarul are voie la un insotior GRATIS ! ( sunt acceptati 2 pescari pe un bon  ! )

Program pescuit : accesul pe Balta Corata 1 este permis doar in zilele de vineri , samabata si duminica , doar pe baza unei programari telefonice la numarul 0728 061 799 .

Programul partida de pescuit :doar pe timp de zi , in intervalul   06:00-18:00. Clientii cunoscuti ai baltii pot achizitiona , in baza unui buletin de identitate, abonamente cu acces la pescuit pentru 24H.

Balata Corata 1 beneficiaza de WIFI nelimitat si este supravegheata video si pazita NON STOP !

Se pot retine de catre pescar doar exemplarele de peste din special CRAP, intre 1kg si 5 kg

Plantatul este PERMIS si GRATIS  !

1. Inainte de instalarea pe locul de pescuit pescarul va consulta prezentul regulament si va achita taxa corespunzatoare pentru pescuit numai in cazul in care ESTE DE ACORD cu aceste reguli! Taxa achitata nu se returneaza !
2. Este obligatoriu sa se pastreze bonul  oferit pana la parasirea baltii , in cazul unui control in care nu se poate dovedi ca s-a achitat taxa , pescarul este obligat sa paraseasca balta si sa elibereze in apa intreaga cantitate de peste retinut pana in momentul respectiv.
3. Fiecare pescar are dreptul sa fie insotit GRATIS de  1 ( unu ) persoana la partida de pescuit pe un singur bon. Insotitorul are dreptul pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, insa numai in dreptul locului pe care il ocupa pescarul! Pescarul poate avea GRATIS un numar nelimitat de insotitori in scop de agrement ( care nu pescuiesc) , insa numai in conditiile in care ocupa un singur loc de pescuit.Pescarii care pescuiesc impreuna pe un singur bon trebuie obligatoriu sa aiba un singur juvelic !
4. Pe toata durata partidei de pescuit, inclusiv la final, personalul baltii are dreptul sa controleze si sa cantareasca pestele capturat de pescari! Furtul de peste este infractiune si se pedepseste conform codului penal in vigoare.
5. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele din regulament, va fi scos imediat de pe bazin, dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pana in acel moment fara sa i se returneze taxa de pescuit.
6. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule (lansete sau undite), dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal)!
7. Numai capturile de CRAP care au greutatea cuprinsa intre 1 kg-5 kg pot fi retinute de catre cei care au achitat taxa! Capturile de CRAP care vor depasi 5 kg sau sub 1 kg vor fi eliberate in apa imediat ce au fost prinse, in stare vie si fara a fi ranite!
8. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat pentru pescuit! Este interzisa ocuparea simultana a mai multor locuri de pescuit in baza unui singur bon de pescuit. Un pescar poate ocupa circa 5 m pe mal.
9. Se interzice  circulatia cu barca sau cu orice alt mijloc de plutire pe luciul apei in zona locurilor de pescuit.
10. SCALDATUL ESTE INTERZIS !
11. Pozele pestilor ce nu pot fi retinuti de catre pescari se fac imediat ce au fost capturati !!! DIN MOMENTUL când au fost scosi din apa PESTII nu vor retinuti sub nici o forma mai mult de maxim 3 MINUTE pentru fotografiere !!!
12. Este INTERZIS focul in iarba !!! Gratarul trebuie obligatoriu sa fie dotat cu picioare!
13. Este INTERZISA deversarea in lac a oricaror tipuri de lichide, substante sau mancare de natura a pune in pericol sanatatea pestilor sau de a crea dezechilibre ecologice.
14. Accesul pe balta cu animale de companie ESTE PERMIS si GRATIS in conditiile in care prezenta acestuia nu creeaza disconfort celorlati pescari!!!
15. Pescuitul la RAPITOR este INTERZIS ! De asemenea este INTERZISA retinerea de catre pescar a oricaror alte specii de pesti pescuite accidental exceptând crap, caras si platica !
16. Taierea arborilor sau a crengilor acestora este INTERZISA !
17. Pescarul are obligatia ca atat in timpul cat si la sfarsitul partidei de pescuit sa pastreze si sa lase locul curat (fara chistoace de tigari, coji de seminte, gunoi menajer, etc) !
18. Administratia Baltii Corata 1 isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii fara nici o explicatie.
19. Administratia este exonerata de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului.
20. Pescuitul pe timp de noapte pe Balta Corata 1 INTERZIS! Balta este deschisa vizitatorilor, in fiecare zi, intre 06:00 dimineata si 18:00 seara. Dupa aceasta ora, accesul pe balta, sub orice pretext, este INTERZIS. Doar pescarii posesori de abonamente de 24H emise de Administratia Baltii Corata 1 pot pescui pe timp de noapte , si doar in baza unei programari telefonice prealabile.

Rezervari

Rezervari la numarul de  telefonul  0728 061 799 ( MESAJ , WAHTSAPP ), pe mail: baltacorata1@gmail.com sau in pagina noastra de Facebook  Balta Corata 1

PROGRAM : 06:00 – 18:00

TAXE PESCUIT SPORTIV – RECREATIV,  BALTA CORATA 1 PENTRU ANUL 2019 !


150 LEI  acces pe Balta Corata 1 pentru  12 ORE

CU RETINERE 5 KG de CRAP , 10 KG CARAS si PLATICA  FARA LIMITA !!

–        SE POT RETINE DOAR EXEMPLARELE DE PESTE CRAP SI CARAS CUPRINSE INTRE 1 KG SI 5 KG

–        PESCARUL ESTE OBLIGAT SA ELIBEREZE DE INDATA ORICE CANTITATE DE PESTE PRINSA PESTE LIMITA ADMISA PE UN BON DE PESCUIT.

REZERVARI !!! PESCARII care doresc detalii sau doresc sa faca rezervari o pot face la numerul de telefon: 0728 061 799   sau pe whatsapp la numarul 0723 659 709

 

 

 

PENTRU ORICE PARTIDA DE PESCUIT ESTE NECESARA O REZERVARE IN AVANS CU MINIMUM 12 H !

ALTE REGULI !!!

– AUTOTURISMELE pescarilor NU AU VOIE sa paraseasca incinta lacului pe toata durata partidei de pescuit fara un control in prelalabil de catre personalul baltii.

– PESCARUL este obligat sa anunte administratia lacului daca doreste sa paraseasca lacul mai devreme de orele 18.00 si sa se supuna controlului din partea administratiei lacului, al autoturismului si al bagajului pe care-l are

– ACCESUL cu CAINI pe lacul Corata 1 este PERMIS doar in conditiile in care nu deranjeaza ceilalti pescari.
– ATENTIE !!! Pe acest lac SCALDATUL este STRICT INTERZIS !!!

– Pescuitul = 12 ore ( pescuit de zi ), poate fi practicat numai in timpul zilei intre orele 06.00 – 18.00 
– Pescuitul = 24 ore ( pescuit de noapte inclus ), poate fi practicat numai de catre posesorii de abonamente VIP pe LACUL CORATA1 sau cu INVITATIE sau ABONAMENT 24H  obtinuta de la Administratia Lacului.

– PESCARUL are obligatia ca la sfirsitul partidei de pescuit, sa lase locul curat asa cum l-a gasit când a venit (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, etc), prin colectarea „gunoiului” produs de el in timpul partidei de pescuit si sa-l transporte si sa-l depoziteze in locurile special amenajate de pe lac !!! In caz contrar pescarul in cauza altadata nu va mai avea acces pe lac !!!

–– PENTRU ALTE PROBLEME sunati administratorul lacului, Dl Mares Dorian 0728 061 799

– Administratia S.C. PISCICOLA CORATA S.R.L. este exonerata de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului sau a insotitorilor acestuia !!!
– ADMINISTRATIA lacului CORATA 1  isi rezerva dreptul de a selecta clientii si a  modifica prezentul regulament in orice moment din timpul sezonului de pescuit !!!