TAXE SI REGULAMENT PESCUIT 2022 BALTA CORATA 1
Achitarea bonului de acces la pescuit pe Balta Corata 1 presupune acceptarea Regulamentului baltii.
Partidele de pescuit de zi pe Balta Corata 1 nu necesita rezervare
Pescuitul pentru 12h pe timp de noapte este interzis.
Pescuitul pe timp de noapte este permis doar in cadrul partidelor de minimum 24h.
TAXE PESCUIT DE ZI 12h CU RETINERE DE PESTE :
200 RON pentru 12h/6 kg crap romanesc si 6 kg caras
Pescarul poate avea un insotitor gratis.
-pescarul are dreptul sa retina 6 kg de peste din specia crap romanesc si 6 kg de peste din specia caras ( platica sau novac ) din pestele pescuit ;
–pescarul are dreptul la un insotitor cu drepturi egale la pescuit. Pot pescui 2 pescari pe un bon de pescuit ;
–se pot retine doar pestii din specia crap si ten cu greutatea cuprinsa intre 1 kg si 3 kg , caras , platica sau novac ( cu dimensiunea mai mare decat palma). Orice peste in afara limitei mentionate , se elibereaza imediat dupa capturare , nu se retine in juvelinic pentru nici un motiv ;
–cantitatea de peste retinuta in plus fata de cea inclusa in bonul de pescuit se plateste cu 30 RON/kg/crap romanesc , 20 RON /kg caras  sau 10 RON/kg/novac
–se poate pescui cu maximum 4 scule de pescuit pe un bon de pescuit
–taxa plantat : 50 RON / partida
–obligatoriu pescarul trebuie sa fie echipat cu saltea de primire , cantar si sac de primire e
–dupa descarcarea echipamentului la locul de pescuit , masinile pescarilor se parcheaza obligatoriu  in parcarile special amenajate de la Administratie si Restaurant.  Stationarea masinilor la locul de pescuit este interzisa. La sfarsitul partidei de pescuit , pescarul poate intra cu masina la locul de pescuit pentru a-si incarca echipamentul , doar in prezenta unui membru al personalului baltii. Pentru distante mai lungi pe balta , se pot folosi gratuit bicicletele din locatie.
TAXE PESCUIT 24H  CU RETINERE DE PESTE : 300 RON pentru 24h/ 8 kg crap romanesc si 8 kg caras
Pescarul poate avea un insotitor gratis.
-pescarul are dreptul sa retina 8 kg de peste din specia crap romanesc si 8 kg de caras ( platica sau novac ) din pestele pescuit ;
–pescarul are dreptul la un insotitor cu drepturi egale la pescuit. Pot pescui 2 pescari pe un bon de pescuit ;
–se pot retine doar pestii din specia crap si ten cu greutatea cuprinsa intre 1 kg si 3 kg , caras , platica sau novac ( cu dimensiunea mai mare decat palma )
–cantitatea de peste retinuta in plus fata de cea inclusa in bonul de pescuit se plateste cu 30 RON/kg/crap romanesc , 20 RON/kg/caras sau 10 RON/kg/novac
–se poate pescui cu maximum 4 scule de pescuit pe un bon de pescuit ;
–taxa plantat : 50 RON/partida
–cantarul si salteaua de primire este obligatorie
–dupa descarcarea echipamentului sportiv la locul de pescuit , masinile pescarilor se parcheaza obligatoriu  in parcarile special amenajate de la Administratie si Restaurant. , Stationarea masinilor la locul de pescuit este interzisa. La sfarsitul partidei de pescuit , pescarul poate intra cu masina la locul de pescuit pentru a-si incarca echipamentul , doar in prezenta unui membru al personalului baltii. Pentru distante mai lungi pe balta , se pot folosi gratuit bicicletele din locatie.
–orar de pescuit pentru 24h : 18:00 – 18:00
TAXE PESCUIT IN REGIM C&R ( catch&release)  – fara retinere de peste
Taxa de acces la pescuit in regim C& R – 100 RON pentru 12h
Taxa de acces la pescuit in regim C&R – 150 RON pentru 24h
Pescarul poate avea un insotitor gratis.
Pescarii care aleg sa pescuiasca in regim C&R ( prinde si elibereaza ) nu au voie sa retina nici un exemplar din pestii pescuiti.
Sacul de pastrare este interzis in partidele C&R. Exceptie fac partidele de pescuit din cadrul concursurilor.
Orice peste ranit grav sau omorat in timpul partidelor de pescuit C&R se achita pe loc : 50 RON/KG/PESTE pentru pestii pana in 3 kg si 100 RON/KG/PESTE pentru pestii mai mari de 3 kg.
Administratia are dreptul sa fotografieze sau sa filmeze orice exemplar de peste pescuit de pescari  sau orice loc din Complexul Turistic de Pescuit Balta Corata 1 si sa foloseasca fotografiile in scop publicitar. Pescarii isi dau acordul pe loc , in momentul fotografierii sau filmarii , daca doresc sa apara in fotografii sau in filmari alaturi de capturile lor. Daca accepta sa se lase fotografiati sau filmati alaturi de pestii pescuiti , implicit isi dau acordul ca pozele sa fie publicate in mediul online in scop publicitar. In cazul in care pescarii nu doresc sa apara in fotografii sau in filmari pe Balta Corata 1 , acestia trebuie sa isi exprime in avans , in scris alegerea , cu un email pe baltacorata1@gmail.com sau un mesaj pe numarul de tel 0723 659 709. In caz contrar , Administratia considera ca prin acceptarea fotografierii sau filmarii , acestia isi dau acordul pentru publicarea acestora in mediul online.
Pescuitul  la bomba este interzis !
Animalele de companie ale pescarilor si vizitatorilor  pe Balta Corata 1 sunt acceptate  doar in zona special indicata de catre Administratie ( zona foisoarelor , zona din spatele baltii )  si doar in conditiile in care nu creeaza disconfort celorlalte persoane aflate pe balta. 
Accesul cu animale de companie in zona Complexului/ restaurantului  este interzisa .
TAXA PLATITA NU SE RETURNEAZA PENTRU NICI UN MOTIV .
Balta Corata 1 este proprietatea privata a SC PISCICOLA CORATA SRL. Pescuitul pe Balta Corata 1 se face cu acceptarea si respectarea Regulamentului afisat.
Administratia Balta Corata 1 isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament in orice moment considera oportun , concomitent cu publicarea regulamentului modificat.
Pentru sugestii , informatii , sesizari sau reclamatii , va rugam sa va adresati Administratiei : tel : 0723 659 709 ; 0728 061 799
Va multumim si va dorim Fir Intins si Relaxare Placuta !
Cu prietenie ,
Administratia Balta Corata 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here