Balta Corata 1

Cabana de pescuit

Cabana rustica de pescuit in zona salbatica Balta Corata 1

Cabana de pescuit este situata in zona salbatica , la aproximativ 2 km distanta de Complex ) si reprezinta alegerea perfecta pentru iubitorii de natura in forma pura , de liniste si de pescuit.

Pentru aventurieri pentru cei care iubesc drumetiile si iesirile in natura , pentru pescari si pentru cei care iubesc linistea si zonele necomerciale , cabana de pescuit din zona salbatica reprezinta alegerea perfecta. Accesul la cabana se face exclusiv pe apa , prin transfer gratuit cu barcile din Complex , ceea ce face ca experienta sa fie unica , cu un veritabil sentiment de " Delta " .

Cabana are 4 dormitoare si un foisor cu gratar , si este dotata cu 8 paturi , mese , scaune , gratare si beneficiaza de lumina , WIFI gratuit si WC ecologic. Reprezinta o alternativa mai buna la o iesire cu cortul , avand in vedere confortul si siguranta pe care o ofera. In proximitate exista locuri de pescuit umbrite natural de salcii pletoase.

Cabana se poate inchiria doar integral pentru minimum 4 persoane si cu achitarea a minimum 4 taxe de pescuit pentru intreaga perioada rezervata.Toti barbatii cazati la cabana sunt considerati pescari si achita taxa de pescuit.

Daca vrei o experienta ca in Delta Dunarii , aproape de Bucuresti , alege sa te cazezi in cabana din zona salbatica a baltii. Lasa confortul si grijile acasa si alege sa traiesti liber si sa te relaxezi la o partida de pescuit autentica. Transferul cu barca pana la cabana si inapoi este inclus gratuit in costul de cazare . De asemenea , se poate comanda orice mancare , bautura , gheata , lemne/carbuni de la restaurantul din Complex.

Rezerva acum

  TARIFE CAZARE

  Vezi galerie foto
  PRET CABANA 4 DORMITOARE
  400 RON/NOAPTE
  PESCUIT SPORTIV C&R ( prinde si elibereaza)
  150 RON/24H/PESCAR

  *pescuitul se practica cu respectarea regulamentului postat pe : Regulament – Balta Corata 1

  Galerie foto