Balta Corata 1

Cazare Balta Corata 1

Cazare in Complexul Balta Corata 1

Complexul Balta Corata 1 ofera toate facilitatile unei pensiuni agroturistice. Pozitionat chiar pe malul baltii , complexul dispune de 8 unitati de cazare cu facilitati de self catering , 6 pontoane ,5 foisoare si 35 de locuri de pescuit. Camerele sunt moderne , complet mobilate si utilate , incalzite pe timpul iernii , cu iesire direct pe malul lacului si acces facil la pontoanele si foisoarele din complex . Complexul dispune de frigider , WIFI , bai moderne , cu WC , dus ghiveta si masina de spalat , ce deservesc in comun toate unitatile de cazare existente. Camerele de cazare de lux sunt dotate cu bai proprii. Cazarea se poate inchiria doar cu achitarea taxei de pescuit pentru intrega perioada rezervata. Accesul cu animale de companie in zona Complexului nu este permis. In locatie exista caini si pisici . Pentru acest motiv , din dorinta de a evita orice disconfort creat oaspetilor sau situatie neplacuta creata, accesul animale de companie este restictionat.

La tarifele de cazare afisate se adauga taxele de pescuit. Copiii pana 14 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si pescuit. Fiecarei unitati de cazare ii este alocat un loc de pescuit si un ponton privat.

Rezerva acum ! Acceptam si vouchere/card de vacanta

  TARIFE CAZARE

  Vezi galerie foto
  Camera dubla cu ponton privat Dotari: vedere directa pe lac , pat dublu de mijloc , masuta , fotolii , dulap, WIFI , incalzire electrica , ventilator , TV, baie in complex )
  De la: 18:00
  Pana la:14:00
  250 RON/noapte
  Camera family cu ponton privat 2 adulti + 1 copil (Dotari: pat dublu de mijloc , canapea extensibila , WIFI , incalzire electrica , ventilator , TV , dulap , frigider , baie in complex , ponton privat
  De la: 18:00
  Pana la: 14:00
  300 RON/noapte
  Studio cu ponton privat. Dotari : pat dublu si canapea extensibila + zona bucatarie , frigider , incazlire electrica , ventilator , WIFI , SMART TV , WIFI , baie in complex ponton privat, fotolii, dulap .
  De la: 18:00
  Pana la: 14:00
  350 RON/noapte

  Galerie foto