Balta Corata 1

Complex Balta Corata 1

Cazare in Complexul Balta Corata 1

Cazare 2 persoane cu pat dublu de mijloc si vedere spre lac
Facilitati: pat dublu de mijloc, dulap , TV , masa si fotolii , masa si scaune terasa exterioara. Ponton gratuit in limita disponibilitatii.
Check in / Check out: 18:00/15:00
190 RON/noapte ( taxa pescuit NU este inclusa )
Cazare FAMILY , pat de mijloc dublu si canapea extensibila 2 adulti si max 2 copii
Facilitati : pat dublu de mijloc , canapea extensibila, TV , masa si scaune . Ponton gratuit in limita disponibilitatii. Check in /Check out De la: 18:00
Pana la: 15:00
240 RON/noapte(taxa pescuit NU este inclusa )
Studio cu pat dublu de mijloc si canapea extensibila
Capacitate : 2 adulti si max 2 copii sau 3 adulti . Facilitati : pat dublu de mijloc , canapea extensibila , smart TV ( acces doar pe internet ) , spatiu bucatarie , frigider.Ponton gratuit in limita disponibilitatii. Check in / Check out De la: 18:00
Pana la: 15:00
280 RON/noapte(taxa pescuit NU este inclusa )
Inchiriere integrala complex: 8 camere + pontoane/foisoare
De la: 18:00
Pana la: 16:00
4500 RON ( taxa pescuit si taxa de self catering NU este inclusa )

Restaurant

Restaurantul din complex ofera un meniu a la carte variat , cu preparate la gratar , mancare la ceaun si ciorbe gustoase , gatite in fata clientilor , in bucataria deschisa , situata pe tearasa cu vedere spre lac. Restaurantul are o capacitate de maximum 50 persoane la interior si 50 persoane pe terasa.

Acceptam plata cu cardul , in numerar , prin transfer bancar , sau prin Revolut.

Evenimente private, team building si concursuri de pescuit

Complexul Balta Corata 1 poate fi inchiriat integral pentru petreceri private , team building-uri sau concursuri de pescuit.

Activitati de agrement

Insotitorii pescarilor sau cei veniti doar la relaxare si iarba verde , pot juca biliard in restaurantul din locatie , rummy , sah , table sau carti , se pot relaxa in ciubarul cu apa sarata din complex , pot face plimbari cu barca sau cu bicicletele din locatie , pot vizita stanele turistice din zona sau pot face drumetii in imprejurimi. Locurile ofera o varietate de pasari si animale salbatice , spre incantarea celor pasionati. Vizitatorii complexului pot socializa in jurul unui foc de tabara , pot face propriul gratar in foisoarele special amenajate cu gratare rustice sau in zonele special dedicate de self catering.

Acceptam plata cu cardul , in numerar , prin transfer bancar , sau prin Revolut.