REGULAMENT PESCUIT 2023 BALTA CORATA 1

Pescuitul pe Balta Corata 1 se practica exclusiv sportiv , in regim C&R – prinde si elibereaza

Nu se poate pastra nimic din pestele capturat in timpul partidei de pescuit.

Tot pestele capturat se elibereaza , pe loc , in apa , in stare vie si nevatamata.

Orice barbat adult prezent in complex este considerat pescar si achita taxa de pescuit.

Pescarul poate avea ca insotitor gratuit doar  sotia/partenera/copiii.

Programul de pescuit zi  : 07:00-18:00

Programul de pescuit pentru partida de 24h : 17:00-17:00

Partida de pescuit  de noapte este permisa doar in cadrul partidelor de minimum24h.

Se poate pescui cu maximum 3 scule de pescuit pe un bon de pescuit.

PLANTATUL ESTE PERMIS !  TAXA PLANTAT : 50 RON/PARTIDA

Pescarul trebuie sa fie echipat obligatoriu cu saltea de primire , optional si cu cantar . Pescarii care nu sunt echipati corespunzator , se vor adresa Administratiei la inceputul partidei de pescuit pentru a primi echipament corect.

Pestii omorati sau accidentati grav de catre pescari , vor fi achitati la contravaloarea de 30 RON/kg pentru pestii din specia crap mai mici de 1 kg si 100 RON/kg pentru pestii din specia crap mai mari de 3 kg , mai mici de 10 kg  , 150 RON/kg pentru pestii mai mari de 10 kg . Pestii din specia sturion raniti sau accidentati se vor plati cu 200 RON/kg indiferent de dimensiune.

Pescarii isi vor parca autoturismele in parcarile special amenajate din Complex . Stationarea autoturismelor in dreptul locurilor de pescuit este interzisa.

Manevrarea si cantarirea pestilor este permisa doar deasupra saltelei de primire . Este interzisa manevrarea pestilor in pozitie verticala ( in picioare ) , in brate , sau introducerea degetelor in branhii. Pescarii care vor fi surprinsi ca manevreaza astfel pestii vor primi interdictie de a mai pescui in locatie .

Administratia are dreptul sa fotografieze sau sa filmeze orice exemplar de peste pescuit de pescari sau orice loc din Complexul Turistic de Pescuit Balta Corata 1 si sa foloseasca fotografiile in scop publicitar. Pescarii isi dau acordul pe loc , in momentul fotografierii sau filmarii , daca doresc sa apara in fotografii sau in filmari alaturi de capturile lor. Daca accepta sa se lase fotografiati sau filmati alaturi de pestii pescuiti , implicit isi dau acordul ca pozele sa fie publicate in mediul online in scop publicitar. In cazul in care pescarii nu doresc sa apara in fotografii sau in filmari pe Balta Corata 1 , acestia trebuie sa isi exprime in avans , in scris alegerea , cu un email pe baltacorata1@gmail.com sau un mesaj pe numarul de tel 0723 659 709. In caz contrar , Administratia considera ca prin acceptarea fotografierii sau filmarii , acestia isi dau acordul pentru publicarea acestora in mediul online.

Cazarea in  se poate inchiria doar cu achitarea taxei de acces la pescuit pentru intreaga perioada rezervata.

Cazarile in complex achitate in avans , pot fi reprogramate pentru o alta perioada doar daca se anunta in scris intentia reprogramarii cu minimum 48h inaintea sosirii , in limita disponibilitatii locatiei in urmatoarele 90 de zile calendaristice.

Pescarii  nu au voie sa retina nici un exemplar din pestii pescuiti. nu se pastreaza in sacul de primire pentru nici un motiv.

Juvenicul / sacul de pastrare este interzis.

Se pescuieste obligatoriu cu monturi cu un singur ac si plumb pierdut.

 

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA COMPLEX BALTA CORATA 

 

 1. Masinile pescarilor se parcheaza doar in locurile special amenajate ( parcare ).
 2. Petrecerile si manifestarile zgomotoase sunt permise doar in cazul inchirierii integrale ale locatiei si doar cu achitarea taxei suplimentare pentru organizarea de petreceri si evenimente private.
 3. Copiii trebuie supravegheati in permanenta de catre adultii insotitori. Administratia Complexului nu este responsabila pentru eventualele accidente si situații neplacute aparute in urma nesupravegherii copiilor.
 4. Scaldatul in lac este interzis.
 5. Taxele de pescuit si tarifele la cazare se achita in avans/ la sosirea in Complex
 6. Pescuitul pe Balta Corata 1 se practica doar cu respectarea Regulamentului de pescuit postat pe baltacorata1.ro
 7. Clientii cazati in Complex sunt obligati sa urmeze procedurile legale de inregistare in structurile de primire turistice.
 8. La sfarsitul sejurului , clientii vor lasa camera si locul de pescuit curat , fara pagube materiale , si vor preda cheia la Receptie.
 9. Viteza maxima de deplasare cu autoturismul sau bicicleta in interiorul Complexului este de 5 km/h.
 10. Vizitatorii Complexului sunt obligati sa se comporte responsabil. Administratia este exonerata de orice raspundere in cazul accidentelor sau evenimentelor neplacute cauzate de neatentie , teribilism , nerespecarea Regulamentului de ordine interioară sau cauzate de influenta alcoolului sau a substantelor interzise.
 11. La plimbarile cu barca/caiacul/hidrobicicleta , vizitatorii sunt obligati sa poarte vesta de salvare.
 12. Lemnele din locatie din zona gratarelor sunt decorative si nu se pot utiliza de catre vizitatori. Pentru a aprinde gratarul sau vatra de foc , se pot achizitiona contra cost lemne de la personalul locatiei.
 13. Intre ora 22:00-07:00 NU se poate face check in sau check out , nu se primesc vizitatori la clientii cazati  si nici nu se poate parasi Complexul ( bariera este blocata ) .
 14. Inchirierea cazarii este posibila doar cu achitarea taxei de pescuit pentru perioada rezervata.
 15. Accesul la cazare se face incepand cu ora 17:00 , pana in ora 22:00 . Eliberarea cazarii se face pana in ora 14:00.
 16. Pescarii care au incheiat partida de pescuit , dupa stragerea pe mal a echipamentului de pescuit , au obligatia sa anunte personalul de la Administratie , inainte sa se deplaseze la autoturism pentru a incarca.
 17. Pescarii sunt obligati sa aiba la inceputul partidei de pescuit saltea de primire . Daca nu sunt echipati corespunzator , se pot adresa Administratiei pentru a primi echipamentul necesar.
 18. Accesul in Complex cu caini de dimensiuni mari este interzis in Complex. Accesul cu caini mici se face pe raspunderea clientului ( in complex sunt caini mari ).
 19. Accesul la cabanele de pescuit din zona de camping ( zona salabtica ) se face exclusiv pe apa , cu barcile de la Administatie. In zonele cabanelor de pescuit exista WIFI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here