Programul de pescuit pentru partida de 12h : 06:00-18:00

Programul de pescuit pentru partida de 24h : 18:00-18:00

Partida de pescuit de 12h de noapte este interzisa.

Se poate pescui cu maximum 4 scule de pescuit pe un bon de pescuit.

Pescarul poate avea ca insotitor gratis doar  sotia/copiii.

PLANTATUL ESTE INTERZIS !

Pescarul trebuie sa fie echipat cu saltea de primire , cantar si sac textil de primire de dimensiuni mari ( nu sunt permise juvelnicele de plasa sau metal ). Pescarii care nu sunt echipati corespunzator , se vor adresa Administratiei la inceputul partidei de pescuit pentru a primi echipament corect.

Pestii omorati sau accidentati grav de catre pescari , vor fi achitati la contravaloarea de 30 RON/kg pentru pestii din specia crap mai mici de 1 kg si 100 RON/kg pentru pestii din specia crap mai mari de 3 kg , mai mici de 10 kg  , 150 RON/kg pentru pestii mai mari de 10 kg . Pestii din specia sturion raniti sau accidentati se vor plati cu 200 RON/kg indiferent de dimensiune.

Pescarii isi vor parca autoturismele in parcarile special amenajate din Complex . Stationarea autoturismelor in dreptul locurilor de pescuit este interzisa.

Manevrarea si cantarirea pestilor este permisa doar deasupra saltelei de primire . Este interzisa manevrarea pestilor in pozitie verticala ( in picioare ) , in brate , sau introducerea degetelor in branhii. Pescarii care vor fi surprinsi ca manevreaza astfel pestii vor primi interdictie de a mai pescui in locatie .

Administratia are dreptul sa fotografieze sau sa filmeze orice exemplar de peste pescuit de pescari sau orice loc din Complexul Turistic de Pescuit Balta Corata 1 si sa foloseasca fotografiile in scop publicitar. Pescarii isi dau acordul pe loc , in momentul fotografierii sau filmarii , daca doresc sa apara in fotografii sau in filmari alaturi de capturile lor. Daca accepta sa se lase fotografiati sau filmati alaturi de pestii pescuiti , implicit isi dau acordul ca pozele sa fie publicate in mediul online in scop publicitar. In cazul in care pescarii nu doresc sa apara in fotografii sau in filmari pe Balta Corata 1 , acestia trebuie sa isi exprime in avans , in scris alegerea , cu un email pe baltacorata1@gmail.com sau un mesaj pe numarul de tel 0723 659 709. In caz contrar , Administratia considera ca prin acceptarea fotografierii sau filmarii , acestia isi dau acordul pentru publicarea acestora in mediul online.

Cazarea in zilele de weekend ( vineri-duminica )  se poate inchiria doar cu achitarea taxei de acces la pescuit pentru perioada solicitata.

Cazarile in complex achitate in avans , pot fi reprogramate pentru o alta perioada doar daca se anunta in scris intentia reprogramarii cu minimum 48h inaintea sosirii si doar in zilele de luni-joi , in limita disponibilitatii locatiei in urmatoarele 90 de zile calendaristice.

Pescuit cu retinere de peste

Pescarul are dreptul sa retina pestele pescuit in limitele kilogramelor incluse in bonul de pescuit si cu respectarea Regulamentului privind dimensiunile si greutatea pestilor retinuti;

Orice peste ,  retinut pe un bon de pescuit cu retinere ,  se socoteste in limita kilogramelor incluse in bonul respectiv , indiferent de specia pestelui.

Pestele retinut in plus fata de limita kilogramelor admise  , in limita regulamentului de pescuit , pe un bon de pescuit cu retinere ,  se achita separat : 30 RON/kg/crap , 20 RON/kg/caras , 15 RON/kg/novac/platica

Pestii  din specia crap romanesc se pot retine doar daca au  greutatea mai mare de 1 kg si pana in 3 kg ; pestii din specia caras , platica sau novac se pot retine doar daca au dimensiunea peste 20 cm .

Pestii sub dimensiunile mentionate sau peste dimensiunile ce permit retinerea pentru consum , se vor elibera pe loc , nu se pot pastra in sacii de pastrare pentru nici un motiv. Nerespectarea acestei reguli atrage anularea partidei de pescuit si sistarea dreptului de a pescui pe aceasta locatie. 

Pescuit fara retinere de peste ( in regim C&R – prinde si elibereaza )

Pescarii care aleg sa pescuiasca in regim C&R (prinde si elibereaza ) nu au voie sa retina nici un exemplar din pestii pescuiti. Orice peste capturat se elibereaza in maximum 3 minute de la capturare , nu se pastreaza in sacul de primire pentru nici un motiv.

Pescarii care pescuiesc in regim C&R ( prinde si elibereaza ) nu au voie sa aiba asupra lor  juvelnic / sac de pastrare.

 

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA COMPLEX BALTA CORATA 

 

 1. Masinile pescarilor se parcheaza doar in locurile special amenajate ( parcare ).
 2. Petrecerile si manifestarile zgomotoase sunt permise doar in cazul inchirierii integrale ale locatiei si doar cu achitarea taxei suplimentare pentru organizarea de petreceri si evenimente private.
 3. Copiii trebuie supravegheati in permanenta de catre adultii insotitori. Administratia Complexului nu este responsabila pentru eventualele accidente si situații neplacute aparute in urma nesupravegherii copiilor.
 4. Scaldatul in lac este interzis.
 5. Taxele de pescuit si tarifele la cazare se achita in avans/ la sosirea in Complex.
 6. Regimul partidelor de pescuit nu se poate schimba in timpul pescuitului.
 7. Pescuitul pe Balta Corata 1 se practica doar cu respectarea Regulamentului de pescuit postat pe baltacorata1.ro
 8. Clientii cazati in Complex sunt obligati sa urmeze procedurile legale de inregistare in structurile de primire turistice.
 9. La sfarsitul sejurului , clientii vor lasa camera si locul de pescuit curat , fara pagube materiale , si vor preda cheia la Receptie.
 10. Viteza maxima de deplasare cu autoturismul sau bicicleta in interiorul Complexului este de 5 km/h.
 11. Vizitatorii Complexului sunt obligati sa se comporte responsabil. Administratia este exonerata de orice raspundere in cazul accidentelor sau evenimentelor neplacute cauzate de neatentie , teribilism , nerespecarea Regulamentului de ordine interioară sau cauzate de influenta alcoolului sau a substantelor interzise.
 12. La plimbarile cu barca/caiacul/hidrobicicleta , vizitatorii sunt obligati sa poarte vesta de salvare.
 13. Lemnele din locatie din zona gratarelor sunt decorative si nu se pot utiliza de catre vizitatori. Pentru a aprinde gratarul sau vatra de foc , se pot achizitiona contra cost lemne de la personalul locatiei.
 14. Intre ora 22:00-07:00 NU se poate face check in sau check out , nu se primesc vizitatori la clientii cazati  si nici nu se poate parasi Complexul ( bariera este inchisa ) .
 15. In zilele de week-end ( vineri-duminica ) inchirierea cazarii este posibila doar cu achitarea taxei de pescuit pentru perioada rezervata.
 16. Clientii care doresc acces la frigiderul din locatie pentru a-si depozita alimentele si bauturile proprii , aduse din afara locatiei , si care doresc acces la vesela si la facilitatile din bucataria complexului ( aragaz , cuptor , pahare , farfurii , tacamuri , consumabile , etc ) achita o taxa de self catering in valoare de 20 RON/zi/persoana adulta/.
 17. Accesul la cazare se face incepand cu ora 18:00 , pana in ora 22:00 . Eliberarea cazarii se face pana in ora 16:00.
 18. Pescarii care au incheiat partida de pescuit , dupa stragerea pe mal a echipamentului de pescuit , au obligatia sa anunte personalul de la Administratie , inainte sa se deplaseze la autoturism pentru a incarca.
 19. Pescarii sunt obligati sa aiba la inceputul partidei de pescuit saltea de primire  si cantar/sac primire ( in cazul partidelor de pescuit cu retinere ). Daca nu sunt echipati corespunzator , se pot adresa Administratiei pentru a primi echipamentul necesar.
 20. Accesul in Complex cu caini de dimensiuni mari este interzis in Complex. Pentru cainii de talie mica se achita o taxa de 25 RON/zi/animal. Accesul cu caini de talie mare este posibil doar in zona salbatica , zona de camping ( zona cabanelor de pescuit )
 21. Accesul la cabanele de pescuit din zona de camping ( zona salabtica ) se face exclusiv pe apa , cu barcile de la Administatie. In zonele cabanelor de pescuit exista WIFI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here