In weekend-ul de Rusalii, 19-20 iunie , Balta Corata 1 isi asteapta oaspetii cu un meniu de pranz pe cinste .
Gatim cea mai gustoasa ciorba de peste , traditionala mamaliga cu branza de oaie si smantana iar in duminica de Florii punem la protap un purcelus de lapte si langa el , punem paste cu sos rosu.
Un adevarat festin culinar , gatit in mod transparent, pe terasa restaurantului de pe dig, direct in fata oaspetilor nostri oferit gratuit  tuturor pescarilor care doresc sa manance alaturi de noi.
Ca intotdeauna , masa de pranz este inclusa in bonul de acces la pescuit atat pentru pescar, cat si pentru insotitor ( pe un bon de pescuit sunt incluse maximum 2 meniuri de pranz)
Pescuitul pe Balta Corata 1 se face cu respectarea Regulamentului postat pe www.baltacorata1.ro
In Complexul Turistic Balta Corata 1 , camere moderne , spatioase si confortabile , complet mobilate si utilate , se pot inchiria pentru 150 RON/noapte (luni-joi) sau 199 RON/noapte (vineri-duminica). Partidele de pescuit se achita separat , in functie de regimul de pescuit ales ( cu retinere de peste sau pescuit spotriv – C&R ( fara retinere de peste ).
Detalii si rezervari pentru cazare : 0723659709
Oferta cazare si pescuit C&R pe Balta Corata 1 in weekend-ul de Rusalii
24h – cazare si pescuit C&R si pranzul inclus 350 RON /camera
48h- cazare si pescuit C&R si pranzul inclus 650 RON/camera
72h – cazare si pescuit C&R si pranzul inclus- 1000 RON/camera
Pescarul poate fi insotit gratuit de sotie/partenera /copiii.
Pescarii care doresc sa pescuiasca cu retinere de peste , se pot adresa Administratiei pentru oferte personalizate , pentru cazare si pescuit cu retinere de peste.
Masa de pranz in zilele de weekend este inclusa in bonul de acces la pescuit , atat pentru pescar , cat si pentru insotitor/i.
Bicicletele sunt puse gratuit la dispozitia oaspetilor nostri cazati in complex.
Accesul cu mancare si bautura din afara complexului este permis. La fel si posibilitatea ca pescarii sa isi faca propriul gratar . Pescarii cazati in complex au la dispozitie un frigider unde vor depozita mancare si bautura , iar consumul acestora va fi posibil doar in zona pontoanelor , a camerelor de cazare sau a locurilor de pescuit. Consumul alimentelor si bauturilor din afara complexului in incinta restaurantului si a terasei este interzis.
Camerele de cazare sunt deservite de cele doua grupuri sanitare din complex dotate cu WC, dus , ghiuveta si masina de spalat.
            

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here