Complexul Turistic de pescuit Balta Corata 1 ofera camere de inchiriat cu pontoane de pescuit si servicii de agrement incluse gratuit in costul cazarii.
Camerele de cazare curate , moderne , nou construite , complet mobilate , cu lenjerii de pat din bumbac alb de Damasc , ofera oaspetilor nostri un somn odihnitor ai linistit.
In costul cazarii este inclus si un ponton turistic , unde oaspetii nostri se pot relaxa si pescui . Pontoanele sunt mochetate, mobilate cu masa, scaune, sezlonguri si umbrela.
De asemenea , oaspetii cazati in complex pot folosi bicicletele puse gratuit la dispozitia lor de catre Administratia complexului , pentru plimbari de agrement in jurul lacului si in imprejurimi.
Camerele din complex sunt deservite de cele 2 grupuri sanitare : baia camerelor din complex , pusa exclusiv la dispozitia celor cazati , si grupul sanitar din restaurantul complexului.
Oaspetii cazati in complex au la dispozitie un spatiu de depozitare alimente perisabile ( un frigider pus exlusiv la dispozitia lor ) si arii dedicate unde pot servi alimentele aduse din afara complexului ( spatii de luat masa in fata camerelor de cazare sau pe pontoane ). Accesul cu alimente din afara complexului si servirea lor in incinta restaurantului sau pe terasa acestuia este interzisa.
De asemenea, oaspetii nostri cazati in complex pot face gratar ( cu gratar propriu sau cu cele existente la noi in locatie , DOAR in ariile special amenajate , din afara ariei restaurantului sau a terasei.
Complexul ofera WIFI gratuit ce acopera toata suprafata lacului Corata 1.
Costul unei camere de cazare este 150 RON /noapte/camera ( luni-joi) sau 199 RON/noapte/camera(vineri-duminica) si NU include partidele de pescuit care se achita separat : 150 RON/24h/in regim C&R (fara retinere de peste ) sau 300 RON/24h/cu drept de retinere a 10 kg din pestele pescuit si cu respectarea regulamentului afisat.
Animalele de companie nu sunt acceptate in camere sau in zona de agrement.
Pentru rezervari : email : baltacorata1@gmail.com sau tel 0723659709

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here