Salutare  dragi prieteni !

Weeek-end-ul prelungit de Paste 2023 se aproprie de final , iar noi speram ca toti oaspetii nostri sa plece cu tolba plina de amintiri frumoase …

Desi vremea nu a fost intodeauna cea mai prietenoasa zilele astea , satisfactiile pescarilor nostri au fost la cote maxime , reusind sa aduca pe saltea numeroase exemplare deosebite. Pentru ca in complex exista un restaurant cu un spatiu generos de relaxare , chiar si in episoadele scurte de ploaie , a fost distractie , toata lumea adunand-se fie la televizor , fie la biliard , la un joc de table sau de carti…. nimeni nu s-a plictisit. Camerele , pe care noi le oferim intotdeauna extrem de curate , cu asternuturi proaspat spalate , sunt inclazite , asa incat , am incercat sa oferim toate conditiile unui somn odihnior si relaxant , chiar si pentru partenerele sau copiii pescarilor.

Unii pescari si-au atins noi recorduri in ceea ce priveste dimensiunea unui exemplar adus la mal , altii au avut recorduri de cantitate . Toti pescarii au avut un week-end deosebit , speram noi confortabil si relaxant , petrecut alaturi de familie si prieteni. In ceea ce priveste satisfactiile avute la pescuit pe Balta Corata 1 zilele astea , fotografiile vorbesc de la sine.

Pentru ca in Complexul Balta Corata 1 este deja traditie ca pescuitul sa se combine perfect si cu o mancare pe cinste , in Duminca Pastelui , am pregatit oaspetilor nostri o delicioasa ciorba de miel , reinventata , astfel incat si copiilor sa le placa. Bineinteles , ” cireasa de pe tort ” a fost un  berbecut la rotisor oferit gratuit tuturor celor cazati in complex.

Ganduri bune !

Administratia Complex Balta Corata 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here