BALTA CORATA 1

Comuna Sarulesti, Sat Satucu, judetul Calarasi

Balta Corata 1 , oaza de liniste si relaxare la 40 km de Bucuresti

Balta Corata 1 se afla in judetul Calarasi in Comuna Sarulesti, sat Satucu , pe drumul spre Nana , intre localitatile Solacolu si Gurbanesti . Balta a fost redeschisa in 2018,  dupa aproximativ 3 ani, timp in care a fost populata cu caras, crap, cteno, ten , novac , platica , fitofag, etc.

Balta Corata 1 are peste 25 ha iar adancimea medie este de 2.5m avand o latime de aproximativ 150m. Balta de pescuit Corata 1 se afla la o distanta de aproximativ 40 km de Bucuresti si 15 km de Fundulea.

Ruta Acces / Localizare Balta Corata 1 – Contact Balta Corata

Din Bucuresti se merge pe A2 ( Autostrada Soarelui ) spre Constanta ,  pana la km 35 , la iesirea spre Fundulea, se iese prin dreapta si se merge pe drumul recent astfaltat catre Nana. In prima localitate intalnita, Solacolu se face stanga la prima intersectie – este un magazin satesc acolo si o troita, apoi se tine drumul spre stanga si se urmeaza drumul pietruit pana la primul indicator cu Balta Corata 1. Se merge pe un drum pietruit , accesibil pe orice vreme, pana la Balta Corata 1. Aici va asteapa linistea, relaxarea si o balta semi salbatica, ingrijita , unde am creat conditii si pentru cei mai pretentiosi . O balta cu mult peste si satisfactii pe masura! Mai multe detalii despre rute de acces si localizare puteti gasi pe pagina noastra Localizare , sau ne puteti suna la numarul 0728061799 sau 0723659709

Balta Corata 1 , oaza de liniste si relaxare pentru pasionatii de natura si pescuit recreativ

Cu numeroase izvoare naturale proprii , fara surse de poluare in apropiere , gustul pestelui din Balta Corata 1 este deosebit , calitatea aerului de necontestat si experienta absolut senzationala ! Aproape de natura si impreuna cu ea , am creat pe Balta Corata 1 un loc special si o experienta unica , pasionatii de natura si pescuit se pot relaxa , servesc GRATUIT masa de pranz inclusa gratuit in bonul de acces la pescuit , au la dispozitie pontoane , foisoare , salcii pletoase , toaleta moderna , WIFI , sezlonguri , umbrele , toate pentru a le intregi experienta pe Balta Corata 1 . O iesire la pescuit ca o zi de vacanta !

 

 

In zilele de weekend , pe malul Baltii Corata 1 , in Baza Piscicola special amenajata , se gateste masa de pranz   ce se ofera GRATIS pescarilor si insotitorilor lor ! Preparate deosebit de gustoase sa asteapta in fiecare week-end sa va intregeasca experienta pe Balta Corata 1 : ciorba de peste , rotisoare de berbecut , vitel , peste sau pui , gratare , pastrama , tocanuri traditional pescaresti , toate sunt gatite in fiecare week-end pentru pescari si insotitorii lor si sunt incluse gratuit in bonul de acces la pescuit pentru toata lumea. Meniul saptamanal este anuntat pe site , pe prima pagina , la sectiunea Stiri sau pe retelele de socializare , pe paginile noastre de Facebook sau Instagram. Mancarea este gatita cu grija si oferita cu responsabilitate in recipiente de unica folosinta si poate fi servita la terasa restaurantului de pe dig sau la locul de pescuit.

Pentru cei care vor sa ramana mai mult in vizita la Balta Corata 1 , administratia pune la dispozitie camere modern amenajate , utilate si dotate la pretul de 200 RON/noapte.

Vizitatorii de pe Balta Corata 1 pot folosi toaleta moderna , dotate cu WC , dus , masina de spalat , special amenajata pentru vizitatori in incinta Bazei Piscicola Corata 1 , de pe dig.

La terasa restaurantului de pe dig puteti gasi bere si sucuri reci , snack-suri , gheata , cafea , diferite preparate.

  • Exemplarele de CRAP si TEN incepand cu 3 kg sau mai mici de 1 kg  sau orice exemplar de peste pescuit ce nu se doreste retinut , vor fi eliberate imediat in apa fara a fi ranite sau omorate.

Plantatul cu navomodelul (vaporasul) este PERMIS si GRATIS
Fiecare pescar are dreptul sa fie insotit GRATIS de maxim 1 persoana adulta la partida de pescuit pe un singur bon. Insotitorul are dreptul pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, insa numai in dreptul locului pe care il ocupa pescarul.