Rezervari cazare

Telefon: 0723 659 709

Cazare Complex Turistic de pescuit Balta Corata 1

BINE ATI VENIT LA COMPLEXUL TURISTIC DE PESCUIT BALTA CORATA 1 

DETALII SI REZERVARI : TEL 0723 659 709 , email : baltacorata1@gmail.com

CAMERE DE CAZARE IN COMPLEXUL TURISTIC DE PESCUIT CORATA 1

 Camera de cazare cu vedere spre lac si ponton inclus  :  250 RON/noapte/camera/

Camera de cazare cu canapea extensibila  si ponton inclus  :  300 RON/noapte/camera/

Camera de cazare dispune de un pat dublu de mijloc si o canapea extensibila poate gazdui pana la 4 persoane .

Accesul la pescuit este inclus in costul de cazare 

Clientii care doresc sa se cazeze in regim de self catering exclusiv, vor achita o taxa de self catering in valoare de 50 RON/camera/24h si vor beneficia de acces nelimitat la frigiderul dedicat oaspetilor cazati , vor putea folosi farfuriile , paharele , vasele , ustensilele de gatit din complex si tacamurile existente la restaurant.

Lemnele si carbunii consumati se vor achita separat : 25 RON/sac/carbuni , 30 RON/lada/lemne

Complexul dispune de 7 camere de cazare , 2 bai complet utilate ce deservesc complexul si un restaurant cu terasa cu o capacitate de 60 de persoane la interior si 60 persoane la exterior.

Camerele nu dispun de baie proprie . Clientii cazati in complex au la dispozitie 2 bai complet mobilate si utilate amplasate langa camerele de cazare si in restaurant.

INCHIRIERE INTEGRALA  COMPLEXUL TURISTIC DE PESCUIT CORATA 1

Pret inchiriere  restaurant in regim self catering pe timp de zi ( 10:00-20:00)  : 2000 RON

Pret inchiriere  intreg complex  :

3500 RON/24h/complex/grup

Capacitatea maxima de cazare in complex in camerele existente este pentru 25 persoane.

 
Compus din 7 camere de cazare complet mobilate și utilate , cu pat dublu de mijloc , cu încălzire electrică , si dotate cu TV ,  un restaurant cu loc de relaxare , televizor , AC  și sistem de sonorizare , frigider incapator dedicat exclusiv oaspetilor cazati in complex ,  terase acoperite pe malul lacului , 2 grupuri sanitare dotate cu toate utilitățile , folosite de catre toti oaspetii cazati , mașina de spălat , pontoane ,loc pentru foc de tabara ,  acces la bucataria exterioara a complexului dotata cu gratare profesionale si blat cu ceaune ,  diverse jocuri de socializare , etc. , complexul se poate închiria integral , unui singur grup de turiști care vor beneficia exclusiv de toate facilitatile complexului. Camerele de cazare pot acomoda pana la 25 persoane . Turiștii pot folosi bicicletele sau barcile din complex pentru plimbări de agrement . Taxa de inchiriere integrala incluse si accesul la pescuit in limita a 7 locuri de pescuit ( maximum 14 pescari ).
Complexul este disponibil pentru evenimente private, team building-uri , concursuri de pescuit , sau pentru o simpla iesire alaturi de familie si/sau prieteni.
 
Complexul se inchiriaza in regim self catering  ( clientii isi prepara singuri mancarea ) , sau cu meniu inclus.
 
 
 

 
✨ Organizam mese festive si evenimente private , team building-uri sau evenimente corporate incepand de la 70 RON/persoana.
💥Mese aniversare: 👉durata : 6-8h
👉pret: 70 RON/persoana
✅ Oferta include : 👉masa de pranz ( antreuri, ciorba de peste , peste prajit cu mamaliga si sos de usturoi/fripturi la gratar cu cartofi, desert )
👉 plimbari de agrement cu bicicletele sau cu barcile din locatie
👉foc de tabara la sfarsitul evenimentului
👉acces la pescuit in regim C&R  pentru participanti
👉liniste, intimitate si siguranta pentru tine si grupul tau. Gazduim intotdeauna un singur eveniment. Nu organizam niciodata doua evenimente diferite in complex, in acelasi timp. Astfel , veti avea acces doar voi la toate facilitatile complexului , veti putea asculta ce muzica doriti , fara a deranja sau a fi deranjati.
👉jocuri de socializare puse gratuit la dispoziția invitaților : șah, rummy, table , scrabble , domino, etc
✅
 
 

In Complex exista terase acoperite cu garatare profesionale  , din caramida , ce pot fi folosite gratuit de catre cei cazati, pentru a-si prepara propriul gratar.
 

Liniste , intimitate si un confort desavarsit. In inima campiei din Baragan , la pescuit , intr-una din cele mai bune si mai frumoase zone pentru pasionatii de pescuit sportiv , Balta Corata 1 are o suprafata de 30 hectare de luciu de apa , imprejmuita de 5 kilometri de mal de jur imprejur ,  intre dealuri , paduri  si inconjurata de salcii pletoase.

Activitati recreative si de relaxare pentru toti membrii famililei : jocuri de societate ( rummy , sah , table , scrabble , domino ) , pescuit recreativ , plaja pe pontoane plutitoare , amenajate cu sezlonguri , mese si umbrele , plimbari de agrement cu barca , caiacul sau cu bicicletele , liniste , relxare in mijlocul naturii , in conditii de un confort sporit.

Program

Balta Corata 1 este deschisa NON STOP

Email

baltacorata1@gmail.com

Telefon Administratie

0728 061 799

Ne gasiti pe Facebook

Trimite un mesaj!