TAXE SI REGULAMENT PESCUIT 2022 BALTA CORATA 1
Achitarea bonului de acces la pescuit pe Balta Corata 1 presupune acceptarea Regulamentului baltii.
Partidele de pescuit de zi fara cazare pe Balta Corata 1 nu necesita rezervare. Pescarii vor ocupa un loc de pescuit  in ordinea sosirii pe balta , in functie de disponibilitate , in zona dedicata pescuitului fara cazare .
Pescuitul pentru 12h pe timp de noapte este interzis.
Pescuitul pe timp de noapte este permis doar in cadrul partidelor de minimum 24h , si doar in complex sau in zona foisoarelor , si necesita rezervare in avans.

Taxe si regulament pescuit  fara cazare 2022:

Pescuit 12h zi ( 06:00-18:00) cu retinere de peste :

200 RON – 6 kg crap romanesc si 6 kg caras

Pe o taxa de pescuit pot pescui 2 pescari cu un numar maxim de 4 scule in total.

Pescuit 24h cu retinere de peste : 300 RON/24h – 8 kg crap romanesc si 8 kg caras

Pescuit fara retinere de peste : 100 RON/12h

Pescuit 24h fara retinere de peste : 150 RON/24h

Pescarul are dreptul la un insotitor care poate pescui gratis cu una din cele 4 scule ale acestuia.

Pestii din specia crap romanesc si ten se pot retine doar daca au greutatea cuprinsa intre 1 kg si 3 kg .

Dupa descarcarea echipamentului la locul de pescuit , masinile pescarilor se parcheaza in parcarile special amenajate de la restaurant si administratie unde vor ramane pana la sfârșitul partidei de pescuit . La sfârșitul partidei de pescuit , pescarii își vor strânge echipamentul pe mal , și , doar in prezenta unui reprezentant al administrației , vor intra cu mașina la locul de pescuit și își vor încarca bagajele , după controlul de rutina . Exceptie de la aceasta regula fac pescarii care se cazeaza fie in complex , fie la foisor , fie sunt membrii clubului de pescuit Corata 1. Acestia isi vor putea pastra masina la locul de pescuit , dupa efectuarea formalitatilor de chek in.

Copiii pana in 12 ani beneficiaza de gratuitate pe bonul pescarului.
Insotitorii pescarilor , care nu pescuiesc , achita o taxa de agrement de 20 RON/persoana.
Pescarii cu insotitori care nu pescuiesc , vor ocupa obligatoriu un loc de pescuit in complex sau in imediata apropiere a acestuia.

PLANTATUL ESTE INTERZIS !

Preturi Complex de pescuit cu cazare Balta Corata 1 :

Taxa cazare in camera standard cu vedere spre lac  + pescuit C&R  + ponton :

 250 RON/camera/24h

O camera poate acomoda maximum 2 adulti si un copil pana in 7 ani care impart acelasi pat.

Taxa cazare in camera standard cu pat dublu de mijloc si canapea extensibila  + pescuit C&R  + ponton :

300 RON/24H

O camera poate acomoda maximum 4 persoane  si un copil pana in 7 ani care impart paturile existente.

Accesul la pescuit in regim C&R este inclus gratuit in costul de cazare pentru 2 persoane adulte pentru fiecare unitate de cazare.

Pescarii cazati in complex care doresc sa retina pestii pescuiti , o pot face achitand in plus contravaloarea acestora : 15 RON/kg/caras ; 25 RON/kg/crap/ten , 12 RON kg/novac

Taxa inchiriere integrala complex (  7 unitati de cazare  , acces nelimitat la toate facilitatile complexului inclusiv acces nelimitat la restaurantul din complex ) :
3500 RON/24H/grup.

Capacitatea de cazare in complex in camerele existente : maximum 25 persoane.

Grupurile cazate pot organiza petreceri private doar daca au inchiriat integral locatia.

Inchirierile integrale ale spatiilor locative nu exclud accesul la restaurantul complexului pentru alte persoane.

Rezervarile pentru grupuri care inchiriaza integral spatiile de cazare au prioritate.

Taxa self catering : 50 RON/24H/camera sau 350 RON/24H/grup

Taxa ciubar : 25 RON/ora sau 200 RON/24h

Ciubarul poate fi inchiriat doar de catre persoanele cazate in complex.

Necesita rezervare in avans.

Complexul ofera restaurant cu produse proaspete , bar cu diverse bauturi , gratar de inchiriat pentru pescarii aflati pe balta in afara complexului , carbuni , gheata , articole de pescuit , facilitați pentru self catering : grătare , rotisoare , plite, ceaune ,frigidere pentru pescarii cazati in complex , bucatarie outdoor , 2 bai moderne la cele mai înalte standarde de curățenie si confort care deservesc complexul , barci si biciclete pentru agrement , ciubăr cu apa sarata , loc de relaxare in restaurant , activități indoor : table, șah, rummy , TV, loc special amenajat in complex pentru foc de tabăra ,pontoane plutitoare ancorate in punct fix , la mal, sub câte o salcie .
In fiecare Weekend la restaurantul din complex se poate servi masa de prânz : „Meniul pescarului de weekend ” : Ciorba : 25 RON,
Fel principal : 35-50 RON

Locurile de pescuit ( fara cazare ) din afara complexului se ocupa in functie de disponibilitate , nu se fac rezervari pentru partidele de pescuit de zi de 12h.
Pentru cazare + pescuit in complex si partidele de 24h se face rezervare in avans .

TAXA CABANA PESCUIT  : 100 RON/24h

Accesul in zona foisoarelor/cabanelor de pescuit  este permis cu achitarea taxei de închiriere a acestora și doar cu achitarea a minimum 1 taxa de acces partide de pescuit de minimum 24h .

Pescarii se vor putea caza in complex sau la cabanele de pescuit  doar in urma inregistrarii si efectuarii formalitatilor de check in , doar in baza unui act de identitate.

Locurile de pescuit ( fara cazare ) din afara complexului se ocupa in functie de disponibilitate , nu se fac rezervari pentru partidele de pescuit de zi de 12h.
Pentru cazare + pescuit in complex si partidele de 24h se face rezervare in avans .
Administratia are dreptul sa fotografieze sau sa filmeze orice exemplar de peste pescuit de pescari  sau orice loc din Complexul Turistic de Pescuit Balta Corata 1 si sa foloseasca fotografiile in scop publicitar. Pescarii isi dau acordul pe loc , in momentul fotografierii sau filmarii , daca doresc sa apara in fotografii sau in filmari alaturi de capturile lor. Daca accepta sa se lase fotografiati sau filmati alaturi de pestii pescuiti , implicit isi dau acordul ca pozele sa fie publicate in mediul online in scop publicitar. In cazul in care pescarii nu doresc sa apara in fotografii sau in filmari pe Balta Corata 1 , acestia trebuie sa isi exprime in avans , in scris alegerea , cu un email pe baltacorata1@gmail.com sau un mesaj pe numarul de tel 0723 659 709. In caz contrar , Administratia considera ca prin acceptarea fotografierii sau filmarii , acestia isi dau acordul pentru publicarea acestora in mediul online.
Pescuitul pe Balta Corata 1 se practica cu sportivitate si grija fata de pesti si fata de natura.
Petrecerile se pot organiza doar in complex si doar cu rezervare integrala , pentru a nu crea disconfort altor persoane aflate la pescuit si relaxare.
Pe balta muzica si alte manifestari zgomotoase care creeaza disconfort altor persoane ,  sunt interzise.
Animalele de companie ale pescarilor si vizitatorilor  pe Balta Corata 1 sunt acceptate  doar in zona special indicata de catre Administratie ( zona foisoarelor , zona din spatele baltii )  si doar in conditiile in care nu creeaza disconfort celorlalte persoane aflate pe balta. 
Accesul cu animale de companie in zona Complexului/ restaurantului  este interzisa .
TAXA PLATITA NU SE RETURNEAZA PENTRU NICI UN MOTIV .
Balta Corata 1 este proprietatea privata a SC PISCICOLA CORATA SRL. Pescuitul pe Balta Corata 1 se face cu acceptarea si respectarea Regulamentului afisat.
Administratia Balta Corata 1 isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament in orice moment considera oportun , concomitent cu publicarea regulamentului modificat.
Pentru sugestii , informatii , sesizari sau reclamatii , va rugam sa va adresati Administratiei : tel : 0723 659 709 ; 0728 061 799
Va multumim si va dorim Fir Intins si Relaxare Placuta !
Cu prietenie ,
Administratia Balta Corata 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here