Dragi pescari ,

In data de 02.06.2020 , in Monitorul Oficial  Partea I nr. 463 al ordinului MADR nr. 143/28.05.2020 se publicau o serie de masuri restrictive pentru pescari in vederea combaterii raspandirii COVID -19. Masurile prevedeau printre altele , obligativitatea pescarilor de purta masca de protectie pana la locul de pescuit , mentinerea unei distante de 10 m intre standurile de pescuit , declaratie pe proprie raspundere la intrarea pe balta , interzicerea consumului de mancare si bauturi alocoolice la locul de pescuit , obligativitatea de a respecta Regulamentul intern al baltii de pescuit unde va aflati si mentinerea curateniei la locul de pescuit .

Din fericire ,

La doar două zile după publicarea în MO partea 1 nr.463/02.06.2020 al ordinului MADR nr.143/28.05.2020 și MS nr.949/27.05.2020 privind noile reguli pentru practicarea pescuitului recreativ având la bază măsurile de prevenție împotriva răspândirii COVID 19, ministrul Adrian Oros a anuntat ,  printr-o declarație de presă susținută la MADR, relaxarea acestor măsuri pentru pescari și administratorii bălților de pescuit private , astfel incat se vor anula restrictiile mentionate in ordinul respectiv , mai putin , doua masuri , de bun simt , spunem noi , astfel , pescarii vor avea obligativitatea sa lase curat locul de pescuit ocupat si sa respecte Regulamentul intern al baltii de pescuit unde se afla , lucru valabil si pana acum.

In concluzie , toate bune , pescarii si insotitorii lor se vor putea relaxa fara restrictii exagerate .

Noi , Echipa Balta Corata 1 , am facut , facem si vom face in continuare toate eforturile ca oaspetii nostri sa se bucure de o iesire la pescuit in cele mai confortabile si sigure conditii .

Fire întinse tuturor în noul sezon de pescuit și nu uitați, aveți grijă la aceste reguli și lăsați curat pe locul unde ați pescuit, si respectati Regulamentul Intern al baltii de pescuit unde va aflati.

Cu prietenie ,

Echipa Balta Corata 1

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here