BALTA CORATA 1 ESTE SUPRAVEGHEATA VIDEO SI PAZITA 24 H DIN 24H
1. Accesul si Pescuitul pe Balta Corata 1 este permis numai pe timp de zi , in intervalul 06:00-18:00
2. Biletul de acces pe Balta Corata 1 este 150 RON pentru 12h cu retinere 5 kg CRAP , 10 kg CARAS si PLATICA NELIMITAT . Cantitatea de peste ce depaseste cantitatea admisa si se doreste a fi retinuta se poate pastra contra taxei de 20 RON/kg pentru CRAP si 10 RON/Kg pentru CARAS. Se pot pastra exemplarele de pesti din specia CRAP cu greutatea cuprinsa intre 1KG -5 KG !
3.Capturile de CRAP MAI MICI DE 1 KG sau MAI MARI DE 5 KG  vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, în apa in stare vie şi fără a fi rănite.
4.Pescarul care va pescui pe Lacul Corata 1, are dreptul la un INSOTITOR GRATIS ( vor putea pescui 2 pescari pe un singur bon ) . Insotitorul pescarului poate sa pescuiasca cu o undita proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa. Pescarii care pescuiesc pe acelasi bon trebuie sa aiba obligatoriu un singur juvelnic !
5. Pe toata durata partidei de pescuit personalul lacului Corata 1 are dreptul sa controleze şi să cântărească peştele capturat si sa intervina de cate ori prezentul Regulament este incalcat.
6.Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule ( lansete sau undite ) , dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal).Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA” sau cu doua,trei cirlige, etc,etc
7.Capturile accidentale de SALAU si STIUCA precum si capturile de ORICE ALTA SPECIE DE PESTE in afara de Crap si Caras NU pot fi retinute indiferent de greutatea pe care o au si se vor elibera imediat ce au fost capturate in apa in stare vie si fara a fi ranite. PESCUITUL LA RAPITOR ESTE INTERZIS !
8..Pozele pestilor ce nu se vor sau nu pot fi retinuti de catre pescari se fac imediat ce au fost capturati !!! Din momentul când au fost scosi din apa , pestii nu vor fi retinuti sub nici o forma mai mult de maxim 3 MINUTE pentru fotografiere !!!
9.Pe acest lac sunt interzise muzica tare, injuriile, chefurile, si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe lac, precum si Focul Deschis direct pe sol (se vor folosi „gratare cu picioare”) !!!
10.Autoturismele pescarilor nu au voie sa paraseasca incinta lacului pe toata durata partidei de pescuit fara un control in prelalabil de catre personalul baltii.Pescarul este obligat sa anunte administratia lacului daca doreste sa paraseasca lacul mai devreme de orele 18.00 si sa se supuna controlului din partea administratiei lacului, al autoturismului si al bagajului pe care-l are
Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele de mai sus, i se va anula partida de pescuit va fi obligat sa paraseasca imediat lacul, fara sa primeasca taxa achitata inapoi !
Intrucat PESCARUL se afla in incinta unei PROPRIETATI PRIVATE , acesta trebuie sa respecte prezentul Regulament Intern. In cazul in care acesta va fi surprins ca sustrage/ascunde peste , altul decat cel ce i se cuvine conform Regulamentului , se face vinovat de Furt , fiind retinut pana la sosirea organelor de politie , urmând a fi luate masurile legale.
Prin Plata Taxei de Pescuit , Pescarul accepta integral si neconditionat prevederile acestui Regulament.

Va multumim pentru intelegere !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here