Dragi pescari ,

Asa cum v-am obisnuit deja ,  in zilele de weekend , sambata si duminica, Balta Corata 1 ofera masa de pranz GRATUIT , in baza bonului de pescuit , pescarului si insotitorului lui.

Copiii care viziteaza Balta Corata 1 sunt mereu bine veniti , nu se socotesc in bonul de pescuit ( pot participa la pescuit in mod gratuit alaturi de familia lor ) , iar prânzul , le este de asemenea , oferit in mod GRATUIT in baza bonului de pescuit al familiei insotitoare.

Pentru weekendul de Rusalii , sambata si duminica , in data de 06.06.2020 , respectiv 07.06.2020 , pescarii si insotitorii lor , care se vor afla la pescuit pe Balta Corata 1 vor fi serviti in mod GRATUIT , in baza bonului de pescuit , cu ciorba de fasole cu afumatura si salata de ceapa – sambata  si sarmale cu carne de porc de tara , gatite la foc de lemne – duminica.

Toate produsele pe care le folosim la gatit sunt produse proaspete , fie din productia proprie de la ferma Balta Corata 1 , fie de la micii producatori locali.

In zilele de sambata si duminica , masa de pranz este servita intre orele 12:00-15:00 , la terasa Balta Corata 1 aflata pe dig. Pescarii care nu doresc sa serveasca prânzul la terasa , pot veni sa isi ridice meniul si sa il serveasca alaturi de insotitori , la locul de pescuit.

Deoarce ne aflam inca in stare de alerta , iar amenintarea pandemiei de COVID-19 nu a disparut , din motive de siguranta , sanitare si epidemiologice , prânzul se serveste doar in recipiente de unica folosinta , pe terasa Balta Corata 1 sunt instalate mai multe dispozitive cu dezinfectant , iar suprafetele sunt de asemenea dezinfectate in mod frecvent. De asemenea , baia de la terasa Balta Corata 1 este in permanenta dezinfectata si igenizata.

Pentru un bon de pescuit se vor servi maximum 2 portii de mancare. Copiii prezenti pe Balta Corata 1 , primesc de asemenea prânzul , alaturi de parintii lor.

Va rugam sa pastrati si sa aveti asupra voastra bonul de pescuit  când veniti sa serviti pranzul. Bonul de pescuit este obligatoriu sa se pastreze pana la parasirea baltii.

Desi , in general , pe Balta Corata 1 , pescarii sunt serviti in weekend cu ciorba de peste , fiind un weekend mai deosebit , cu o mare insemnatate pentru romani , am decis sa gatim mancarea traditionala , iubita si apreciata de toata lumea.

Pe Balta Corata 1 nu se fac rezervari la pescuit , puteti veni oricând , ” la liber ” , fara sa va anuntati prezenta. Fiind o balta cu o suprafata mare , cu peste 25 hectare de apa si 5 km de mal , Balta Corata 1 beneficiaza de suficiente locuri de pescuit , astfel incat pescarii isi pot gasi cu usurinta locul preferat , fara sa fie deranjati de alti pescari , sau se deranjeze pe altcineva.

Doar daca doriti sa inchiriati camera de oaspeti , daca doriti sa ramaneti peste noapte , sau pe o perioada mai lunga de timp la noi pe balta , atunci este necesar sa ne auzim la telefon si sa faceti o rezervare la numarul  0723 659 709 ( apel sau whatsapp )

Pentru partidele de pescuit pe timp de zi de 12h nu este nevoie sa faceti rezervare ! Puteti veni , fara probleme , oricând doriti !

Pentru orice detalii , pentru rezervare cazare , in cazul in care doriti sa organizati evenimente private sau concursuri de pescuit pe Balta Corata 1 , ne puteti contacta la numarul de telefon 0723 659 709 , email : baltacorata1@gmail.com sau completând formularul din paginile Contact si Rezervari de pe site-ul www.baltacorata1.ro.

De asemenea , va rugam sa verificati Regulamentul nostru intern inainte de a veni la pescuit. Bonul de acces la pescuit se elibereaza in baza acceptarii Regulamentului si a prelucarii datelor cu caracter personal.

Va asteptam !

Cu prietenie ,

Echipa Balta Corata 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here