Dragi pescari ,

Asa cum deja v-am obisnuit , suntem intr-o continua transformare , mereu receptivi la dorintele pescarilor nostri.

Cum nu de putine ori am remarcat ,  pe Balta Corata 1 , exista o categorie aparte de pescari prezenti aproape saptamanal . Pescari care vin doar din pasiune pentru pescuit , doar de dragul unei partide de pescuit reusite , doar pentru linistea si relaxarea pe care o gasesc pe malul baltii. Pescarilor despre care va povestesc , am observat ca le lipsea ceva esential pentru o partida de pescuit cu retinere de peste : juvelnicul 🙂

Pestii pe Balta Corata 1 au crescut ,au ajuns la maturitate , am popilat si noi , constant in ultimii doi ani cu pesti de dimeniuni +5 kg si +10 kg , asa ca de acum in colo , avem de oferit numai experiente cu multa adrenalina pasionatilor de pescuit sportiv.

Iata de ce , consideram acum momentul oportun de a introduce pe Balta Corata 1 taxa de pescuit in sistem C&R ( catch and release , cum ar zice englezul….sau prinde si elibereaza , pe romaneste 🙂 Adica pescuit sportiv fara retinere de peste….de amorul artei , cum ar zice unii….

Pentru 12h taxa de pescuit in sistem C&R (prinde si elibereaza ) este 100 RON ( pescarul are voie si in acest context la un insotitor gratis ! ) , iar pentru 24h taxa  de pescuit in sistem C&R ( prinde si elibereaza ) este de 150 RON. La achitarea unei partide de pescuit in sistem C&R ( prinde si elibereaza ) de 24h , pescarii primesc pontonul gratuit ! In zilele de week-end , atat pescarii care pescuiesc in sistem C&R ( prinde si elibereaza ) , cat si cei care pescuiesc in sistem clasic , cu retinere de peste , au inclus gratuit , in bonul de pescuit , masa de pranz.

Asadar , dragi pescari iubitori de natura si de pescuit sportiv fara retinere de peste , pe Balta Corata 1 exista de acum si taxa de pescuit in sistem C&R ( prinde si elibereaza ).

Fire intinse si experiente de neuitat va dorim !

Cu prietenie ,

Balta Corata 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here