Momente de tihna departe de agitatia urbana

0
463

Ritmul alert ne obliga, parca, sa ne deconectam de la tot ce inseamna liniste si relaxare. Grijile, responsabilitatile, dar si agitatia orasului ne fac sa simtim intr-o maniera exacerbata presiunea zilelor aglomerate. Totusi, exista locuri care ne degreveaza de asemenea sentimente si ne protejeaza starea interioara cu un vibe inspirat din natura. Balta Corata 1 face obiectul unui astfel de loc feeric unde atat parintii, cat si copiii isi gasesc linistea departe de agitatia orasului.

Placerea parintilor de a pescui face deliciul momentelor petrecute impreuna

Perceptia romanilor in privinta pescuitului s-a schimbat drastic in decursul ultimilor ani, datorita sesizarii unui potential enorm pe care aceasta activitate o are in raport cu relaxarea. Pare a fi, din perspectiva celor care vin adesea la Balta Corata 1, genul de activitate ce uneste interesele ambelor grupuri: parinti si copii. In timp ce adultii vaneaza cele mai gustoase specii de pesti ale baltii, copiii nu contenesc sa anticipeze savoarea preparatelor pe care mamele lor le gatesc cu sarguinta.

O locatie feerica ce tine pasul cu rutina contemporana a omului modern

Energia este laitmotivul existentei umane, astfel ca nicio activitate nu poate fi limitata la un aspect anume. Balta Corata 1 este locatia predilecta pentru petrecerea timpului liber in sanul naturii dupa cum va place. Optiunile cuprind plimbarile cu bicicleta, plimbarile cu barca sau canoe (gonflabil), plimbari cu trasura purtata de cai de rasa, dar si relaxare in hamac, pentru cei ce vin aici sa isi incarce bateriile pentru o noua saptamana.

Printre peisaje pitoresti, accesorizate cu verdele campiilor virgine, Balta Corata 1 se reliefeaza din multiple perspective. Aici puteti incepe sa simtiti ce inseamna cu adevarat relaxarea, puteti incepe sa intuiti linistea, puteti incepe sa gustati placerea de a sta, pur si simplu, in sanul naturii. Cu toate acestea, activitatile nu sunt deloc statice, stimulandu-va vibe-ul prin stari anonime, pana in prezent.

Dar ce poate fi mai frumos decat…

Decat linistea care se aude dincolo de susurul apei? Decat calmul inspirat de somnul pestilor? Decat transparenta plaiului mioritic gravata cu infinite cantitati de placere vizuala? Decat a fi aici, alaturi de familie si oamenii pe care ii iubesti? Aveti sansa de a descifra raspunsul venind aici, in Balta Corata 1, pentru a simti pe cont propriu gustul unei experiente rudimentare, unice in esenta.

Banii nu sunt o moneda de schimb pentru liniste

Independent de bugetul fiecarui doritor de a-si reincarca bateriile in mijocul naturii, Balta Corata 1 permite accesul la sume infinit mai mici decat orice alta distractie. Taxa de acces este de 100 Ron pentru 12 ore, iar cei care pescuiesc pot pleca acasa chiar si cu 10 kg de peste. In plus, si prietenii necuvantatori va pot insoti la pescuit, accesul animalelor de companie fiind permis si gratuit in Balta Corata 1. Intre orele 06:00 – 19:30 va puteti relaxa in tihna la pescuit, preluand din energia buna a acestor locuri mirifice.

Secolul vitezei ne tine prizonieri intr-un ritm exagerat de alert, insa din cand in cand putem gasi acea clipa pentru a merge pe Balta Corata 1 in cautare de tihna, calm si relaxare. Aici, pentru prima data in viata, timpul se opreste si capata gustul frumusetii vietii. Aici, natura va intampina cu bratele deschise si cu neasteptate surprize pentru o experienta unica departe de agitatia orasului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here