Dragi pescari si iubitori de natura ,

Asa cum v-am obisnuit , pe Balta Corata 1 , in fiecare week-end , in bonul de acces la pescuit este inclus pranzul pentru fiecare pescar si insotitorii lui. Ne-am dorit ca o iesire in natura , la iarba verde , la o partida de pescuit , sa fie o experienta completa pentru vizitatorii nostri ,  sa puteti gusta  din pestele din Balta Corata 1 , chiar in timpul unei vizite la noi pe balta si chiar in timpul desfasurarii unei partide de pescuit .

In week-end-ul 15-16 august , cand romanii sarbatoresc Sfanta Maria Mare , o sarbatoare cu insemnatate , pe Balta Corata 1 , am hotarat sa sarbatorim , cum altfel , decat in cel mai pur fel romanesc : cu mici si bere din partea casei 🙂

Astfel , in bonul de acces la pescuit , in zilele de sambata , 15 august , si duminica , 16 august , este inclus , in mod gratuit , pranzul pentru pescar si insotitorii lui : Ciorba de peste , mici la gratar si bere receee gratis !

Sarbatori cu liniste si ganduri bune in suflet  va dorim , La Multi Ani sarbatoritilor , sa aveti parte numai de experiente senzationale  !

Cu prietenie ,

Balta Corata 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here