Dragi pescari ,

Asa cum v-am obisnuit , pe Balta Corata 1 , in zilele de vineri , sambata si duminica , pescarii si insotitorii lor servesc meniul de pranz inclus gratuit in bonul de acces la pescuit.

Pentru ca o iesire la pescuit trebuie sa fie o experienta completa. Pentru ca ne place sa gatim pentru oaspetii nostri. Pentru ca vrem sa vedem pe balta oameni care se bucura de experienta : care iubesc viata , soarele , apa , familia , prietenii , copiii , pescuitul sportiv, plimbarile in natura si o mancare buna. Pentru ca ne plac oamenii care apreciaza experienta traita asa cum este ea oferita , care se bucura de o captura de peste , care inteleg ca pescuitul sportiv este despre pescuit si despre experienta, nu despre cati pesti duci acasa dupa o partida de pescuit , ne plac oamenii pentru care amintirile si experienta traita valoreaza mai mult decat o sacosa de peste.

In zilele de vineri , sambata si duminica gatim pe Balta Corata 1 :

VINERI : Ciorba de peste si Mamaliga cu branza si smantana ;

SAMBATA : Ciorba de peste si Gulas din vitel de lapte  ;

DUMINICA : Ciorba de peste si Rotisor din vitel de lapte ;

Meniurile , asa cum deja sunteti obisnuiti , se ofera gratuit , pescarilor si insotitorilor acestora , in baza bonului de acces la pescuit.

Fire intinse si experiente senzationale sa aveti oriunde va vor purta drumurile weekendul acesta !

Cu prietenie ,

Balta Corata 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here