Dragi pescari ,
Asa cum v-am obsinuit in acest sezon de pescuit , pe Balta Corata 1 ,in fiecare weekend , sambata si duminica , pranzul este servit gratuit de pescari si insotitorii lor. In fiecare weekend gandim , simtim si gatim altceva , astfel incat nici o experienta sa nu semene cu alta. La fel ca si partidele de pescuit. Inca de la inceput am gandit aceste oferte cu gandul la oamenii pe care ni i-am dori oaspeti . Ne-am dorit oameni relaxati pe balta , iubitori de natura , cu dragoste si grija fata de mediul inconjurator , fata de natura si de semeni ,oameni  pasionati de pescuit , ca si activitate de recreere. Cei mai multi dintre oaspetii nostri se regasesc in descrierea de mai sus , lucru care ne bucura enorm.
Pentru ei , pentru voi , cei care va gasiti bucuria , linistea si relaxarea intr-o partida de pescuit , si intr-o zi petrecuta pe malul baltii , gatim cu bucurie cele mai delicioase preparate care sa va incante in fiecare weekend.
Meniul de pranz din weekend-ul viitor ,  24-25 octombrie 2020 , inclus GRATUIT in bonul de acces la pescuit pe Balta Corata 1 pentru pescari si insotitorii lor  este compus din :
Ciorba de fasole cu afumatura ( ciolan de purcelus din ferma proprie ) , sarmale cu mamaliga si smantana , alaturi de un pahar de vin rosu de la manastire .
O iesire la pescuit trebuie sa fie despre pasiunea pentru pescuit, despre bucuria de a te afla in natura, pe malul baltii, despre bucuria drilurilor, despre familie, despre prieteni, despre bucuria de a trai asa cum iti place. Cu voie buna, si mancare senzationala, va asteptam relaxati in weekend sa ne bucuram impreuna de vreme buna, pesti bataiosi si experiente de neuitat.
Departe de aglomeratia orasului, ne regasim in siguranta, in natura, distantati dar impreuna.
Mancare gatita cu grija si oferita cu responsabilitate doar in recipiente de unica folosinta. Se serveste in siguranta la locul de pescuit.
Sa aveti o saptamana excelenta !
Cu prietenie ,
Balta Corata 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here