Masuri adoptate de Balta Corata1 pentru combaterea pandemiei de coronavirus

0
392

Dragi pescari ,

In dorinta de a ne alinia masurilor generale de combatere a coronavirusului , si a reusi sa trecem cu bine peste aceasta perioada dificila pentru noi toti , desi noi activitatatea ne-o desfasuram in aer liber , iar Balta Corata 1 este intinsa pe o  suprafata de 25 hectare , spatiu suficient pentru ca pescarii sa nu interactioneze intre ei in nici un fel , desi pescarilor le place linistea , si se autoizoleaza singuri pe balta 🙂 ,dorim sa va informam urmatoarele :

1.Balta Corata 1 nu este deschisa pentru pescuitul sportiv , conform ordonantelor de urgenta emise de autoritati, intrucat activitatile sportive si recreative sunt interzise in aceasta perioada. Balta Corata 1 este insa deschisa pentru a ne desfasura o alta activitate la punctul de lucru , aceea de acvacultura in apele dulci. Suntem deci in permanenta pe balta  pentru a ingriji lacul si pestii , pentru a ne desfasura parte din activitate , permisa in conditiile actuale , asa cum este ea reglementata de autoritati. Colegul nostru , Paul Gabriel va difuza clipuri pe youtube cu partide de pescuit pentru voi ,cei  care trebuie sa stati acasa in aceasta perioada. Atunci când autoritatile vor permite ca pescarii sa revina pe balta , in continuare , pentru tot restul anului 2020 , vom mentine aceleasi reguli pentru combaterea pandemiei de COVID 19 :

2. Distanta minima intre locurile de pescuit amenajate pe #baltacorata1 este de 100 m și va solicitam insistent sa păstrați aceasta distanta . Balta Corata 1 este întinsa pe 25 hectare, spatiu suficient ca pescarii sa își aleagă locul potrivit și sa nu interacționeze cu alte persoane străine.


3. Va rugam sa nu veniți in grupuri mai mari de 3 persoane și sa păstrați distanta minima de 100 m dispusă intre locurile de pescuit.


4. Ne rezervam dreptul de a va interzice accesul pe #baltacorata1 in cazul in care prezentați orice simptom de gripa sau in cazul in care nu respectati restrictiile impuse de autoritati in vederea combaterii pandemiei de COVID 19.


5. Întrucât dorim sa ținem sub cont
rol numărul pescarilor prezenți pe balta , tocmai pentru a le asigura spatiu suficient in aer liber fără a interacționa intre ei, va rugam confirmați prezenta la numărul de telefon 0728061799 ( mesaj sau whatsapp ).
Va mulțumim pentru înțelegere ,va dorim multă sănătate si sa ne revedem cat mai curand !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here