Petrece clipe de neuitat in Complexul Turistic de pescuit Corata 1 !

Ia-ti prietenii sau familia si inchiriaza integral complexul pentru cea mai tare experienta !

6 camere de cazare , 6 pontoane plutitoare , barci si biciclete de agrement si un restaurant cu o capacitate de 50 persoane , toate puse exclusiv la dispozitia ta si a grupului tau !

Adauga gratare , ceauane , bucatarie exterioara , terase acoperite si vatra de foc pentru foc de tabara si vei avea cea mai completa experienta la pescuit , in mijlocul naturii , beneficiind de tot confortul cu care esti obisnuit.

Complexul se poate inchiria in regim self catering ( va gatiti singuri mancarea ) sau cu demipensiune ( mic dejun si pranz ) inclusa.

Pentru ca stim ca suntem cu totii diferiti , si avem nevoi diferite , ii asteptam pe cei interesati  sa inchirieze locatia noastra , sa ne contacteze pentru o oferta personaliata fie pe mail la adresa : baltacorata1@gmail.com , fie la numarul de tel : 0723 659 709.

Fie ca este vorba de o petrecere aniversara de cateve ore sau un eveniment desfasurat pe cateve zile , fie ca organizezi un concurs de pescuit , un team building pentru tine si colegii tai ,  sau vrei sa petreci cateva zile in natura , la pescuit , alaturi de familia si prietenii tai , te astepam sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

Email : baltacorata1@gmail.com

Tel : 0723 659 709

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here