BALTA CORATA 1

Comuna Sarulesti, Sat Satucu, judetul Calarasi

O oaza de liniste si relaxare la 40 km de Bucuresti

Balta Corata 1 se afla in judetul Calarasi in Comuna Sarulesti, sat Satucu. Balta a fost redeschisa recent dupa aproximativ 3 ani, timp in care a fost populata cu caras, crap, cteno, stiuca, salau, etc.
Pestii au fost lasati sa creasca NATURAL, nu au fost hraniti!

Balta Corata 1 are peste 20 ha iar adancimea medie este de 2.5m avand o latime de aproximativ 150m. Balta de pescuit Corata 1 se afla la o distanta de aproximativ 40 km de Bucuresti si 15 km de Fundulea.

Ruta Acces / Localizare Balta Corata Satucu – Contact Balta Corata

Din Bucuresti pe A2 pana in dreptul localitatii Fundulea, se face dreapta si se merge pe drumul catre Nana. In prima localitate, Solacolu se face stanga, apoi iar stanga pe drumul prietuit pana la Balta Solacolu; se trece de Balta Solacolu si se urmeaza drumul pietruit pana la primul indicator cu Balta Corata 1. Se merge pe un drum de pamant pana la balta Corata 1. Aici va asteapa linistea, relaxarea si o balta salbatica, plina de peste!

NU hranim pestele! NU umblam la apa! NU bagam azot! Singura balta 100% BIO!

Peste salbatic , gust deosebit! Te-am convins? Hai la pescuit !

Rezervari la numarul de telefonul 0728 061 799 (Mesaj , WhatsApp), pe site-ul www.baltacorata1.ro sau in pagina noastra de Facebook Balta Corata 1

BON VALORIC DE 100 LEI = 12 ORE – Pescarul poate pescui si retine maxim 10 kg de peste
Se pot retine trofee de catre pescar exemplare mari de peste din special CRAP, pana in 10 kg!

  • Exemplarele de CRAP mai mari de 10 kg sau mai mici de 1 kg vor fi eliberate imediat in apa fara a fi ranite sau omorate.

Plantatul cu navomodelul (vaporasul) este PERMIS si GRATIS
Fiecare pescar are dreptul sa fie insotit GRATIS de maxim 1 persoana la partida de pescuit pe un singur bon. Insotitorul are dreptul pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, insa numai in dreptul locului pe care il ocupa pescarul.