Dragi pescari ,

In week-end-ul 26-27 septembrie 2020 , pe  Balta Corata 1 premiem cu cate o partida de pescuit GRATIS , pescarul care resuseste sa pescuiasca cea mai mare cantitate de  crap intr-un interval de 12h ( sambata , 26 septembrie , 06:00-18:00 ) si pescarul care reuseste sa prinda cel mai mare peste din tot week-end-ul. Pot participa toti pescarii aflati pe Balta Corata 1 . Nu exista taxa suplimentara pentru a intra in concurs , singura taxa care se achita este taxa de acces la pescuit , conform Regulamentului , ca in orice alta zi normala.

Pentru ca am observat ca avem pescari competitivi , pentru ca am observat ca va plac jocurile si concursurile , am hotarat ca in week-end-ul 26-27 septembrie 2020 , sa dam o miza unei partide de pescuit normale.

Astfel , pescarii castigatori ai celor doua concursuri care se vor desfasura in week-end-ul 26-27 septembrie 2020 , vor primi cupe , diplome , cadouri supriza din partea Administratiei Baltii Corata 1 , si bineinteles , cate o partida de pescuit GRATIS . Dar , de departe , cel mai mare castig va fi palmaresul personal , experienta traita si emotiile simtite. Ca sa nu mai mentionam admiratia celorlalti…

Participarea la concursurile , provocarile pe care Administratia de la Balta Corata 1 vi le lanseaza in week-end-ul 26-27 septembrie 2202 este optionala. Vor participa doar pescarii care vor dori , nu exista nici o conditionare din partea Administratiei. Pescarii pot veni si pescui in conditii absolut normale , ca in orice alt week-end , chiar daca nu doresc sa se inscrie la concursurile noastre …desi nu au absoult nimic de pierdut daca o fac… Este un plus de adrenalina , o alta miza data unei partide de pescuit , o invitatie care poate sau nu sa fie acceptata de pescarii nostri din week-end.

Nu este nevoie de o insciere prealabila la concurs , inscrierea se va face in dimineata zilei de sambata sau duminica , la inceputul partidei de pescuit ,odata cu achitarea taxei de pescuit.

Singura conditie pentru pescarii nostri din week-end care doresc sa participe la concursurile noastre este sa aiba in dotare saci de pastrare ecologici de dimensiuni mari ( nu jevelinice ! ) pentru a nu rani pestii capturati.

Masa de pranz este in contiuare oferita GRATIS in week-end pe Balta Corata 1. In week-end-ul 26-27 septembrie 2020 meniul de pranz este compus din : ciorba de peste si mici la gratar ( sambata 26 septembrie 2020 ) si ciorba de peste si pui la rotisor cu mamaliga si sos facut dupa reteta casei ( duminica 27 septembrie 2020 ).

Fire intinse si experiente senzationale !

Cu prietenie ,

Balta Corata 1

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here