Dragi prieteni pescari si iubitori de natura  ,

Pe Balta Corata 1 sunteti invitati nu doar la o partida de pescuit , pe Balta Corata 1 sunteti invitati la o experienta ; la o experienta ce imbina pescuitul recreativ cu agrementul , atat pentru pescari cat si pentru insotitorii lor. Am introdus GRATUIT in zilele de weekend ,  in bonul de pescuit prânzul pentru pescari si insotitorii lor. Am facut alegerea din suflet atunci când am decis sa  gatim GRATIS pentru oaspetii nostri . Pentru ca ne dorim ca vizitatorii , pescarii care aleg Balta Corata 1,  sa se bucure  de o intreaga  experienta , nu doar de o partida de pescuit ; ne dorim ca vizitatorii nostri sa se bucure de timpul petrecut in natura ,  de  mancarea exceptionala gatita pe balta  , de cantecul broastelor , de ciripitul pasarilor sau sa se minuneze de salturile spectaculoase ale pestilor din balta . Ne dorim ca vizitatorii nostri sa admire apusurile superbe de pe Balta Corata 1. Ne dorim oaspeti cu sufletul deschis , care se pot amuza  când un crap mai voinic le va trage undita in balta  sau când o pala de vânt mai puternic va sufla cortul amplasat cu mult efort pe pajiste ; ne dorim oaspeti care isi aduc copiii in natura , sa ii invete sa pescuiasca si sa respecte natura , dar si regulile locului unde ajung , ne dorim oaspeti care vin impreuna cu familia , copiii sau prietenii si  petrec noaptea la un foc de tabara pe malul baltii de pescuit . O iesire la pescuit pe Balta Corata nu este despre cati pesti iei acasa  sau despre cate kilograme de peste puteti retine in bonul de acces la pescuit… desi 5 kg de peste daca retii din ce pescuiesti , pentru o familie este mai mult decat suficient. Daca insa  astfel socotiti o iesire la pescuit  atunci cu siguranta , Balta Corata 1 nu este locul potrivit pentru voi…

Balta Corata 1 este locul oamenilor care vin sa se bucure de natura , de pescuit , de o mancare buna , si de viata in general. Experienta pe Balta Corata 1 este o combinatie intre pescuit recreativ si agrement.

Balta Corata 1 este locul perfect unde copiii pot invata sa pescuiasca , sa campeze sau sa faca un foc de tabara . Pescuitul sportiv este un mijloc prin care copiii invata multe  : rabdarea , iscusinta , perseverenta , fair play-ul , munca in echipa , corectitudinea , toate pot fi insusite de cei mici prin acest sport. Oare cati dintre copii nostri au fost intr-o drumetie cu cortul ?  Cati au facut un foc de tabara alaturi de familia lor ? Noi va oferim posibiliatea sa campati gratis pe pajistea din jurul lacului. Daca campati pe pajistea de langa dig , de langa complex , veti avea la indemana si confortul toaletei moderne  , cu dus , ghiuveta si WC , internet , un loc de unde puteti servi cafeau dimineata , precum si linistea ca veti fi in siguranta , langa paznicii de pe balta. Pontoanele nou construite pe apa reprezinta cel mai inedit loc unde poti sa dormi. Susurul apei , leganatul lin al pontonului , te vor scutura de tot stresul acumulat in rutina de zi cu zi.

Cine  intelege mesajul transmis de noi prin ofertele pe care le facem , se va bucura de intreaga experienta , si se va incarca numai cu energie pozitiva dupa o iesire la pescuit pe Balta Corata 1. Pentru toti ceilalti , exista balti de pescuit , si locuri de frecventat pentru fiecare. Fiecare pleaca la pescuit cu propriile asteptari. Important este sa iti faci o idee daca locul unde vei ajunge crezi ca iti va implini aceste asteptari Nu merita efortul sa fortezi lucrurile : daca ti se pare : prea mult , prea scump , prea departe , prea putin confort , prea riguros , prea  in natura , prea ca la tara , prea mult praf , prea putin peste retinut ,  mai bine nu vii. Exista un loc potrivit  pentru fiecare iar viata este prea scurta sa o alimentam cu experiente negative.

Traiti frumos si bucurati-va de viata ! Fire intinse si experiente senzationale va dorim oriunde va vor purta drumurile !

Cu prietenie ,

Balta Corata 1

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here